Lifestyle

Komentari 0

Sakupi kupone i osvoji sjajni televizor vrijedan 39.999 kn

Sakupi kupone i osvoji sjajni televizor vrijedan 39.999 kn

OD UTORKA SAMO U 24SATA Sakupljajte nagradne kupone i osvojite super nagradu - fenomenalni Hisense Laser TV koji proizvodi prekrasnu sliku

U utorak krećemo s novom vrhunskom nagradom koju možete osvojiti ako izrezujete nagradne kupone. Riječ je o revolucionarnom Hisense Laser TV-u vrijednom čak 39.999 kuna.

Riječ je o pravoj revoluciji u području televizora koji bi mogao promijeniti naš pojam o istom. Naime, riječ je o televizoru koji je zapravo projektor kućnog kina uparen s projekcijskim ekranom posebno dizajniranim za to. On proizvodi prekrasnu masivnu, svijetlu i prirodnu 4-inčnu 4K sliku koju niti jedan klasični televizor ne može ponuditi. Veličina ekrana je 80’’(203 cm).
U utorak, 13. travnja 2021. i u srijedu, 14. travnja 2021. u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. U četvrtak, 15. travnja 2021. će se u 24sata objaviti joker kupon koji zamjenjuje jedan propušteni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom tri dana sakupiti dva kupona. 

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji koji tijekom nagradne igre sakupe dva nagradna kupona, ispune ih s traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 650, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – “Osvoji novi Hisense Laser TV”. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do utorka, 4. svibnja 2021. do 9 sati. Isti dan nakon 10 sati nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije.

Pravila o korištenju osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji novi Hisense Laser TV” koja se održava u jednom kolu od 13.04.2021. do 15.04.2021., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Najčitaniji članci