Lifestyle

Komentari 0

Sami izaberite pogled: Prva kuća za odmor koja se - rotira

Sami izaberite pogled: Prva kuća za odmor koja se - rotira

Najbolje je to što gosti mogu sami kontrolirati rotaciju putem aplikacije na iPhoneu, pa se ne može dogoditi da propuste pogled na zalazak ili izlazak sunca jer su s druge strane kuće

Zaboravite sobu s pogledom jer se ova kuća za odmor može - rotirati. To znači da gosti mogu uživati u pogledu kojem žele bez potrebe da se kreću.

Neobična kuća za odmor 'Oko mora' na kanadskom otoku Prince Edward izgrađena je na rotirajućoj platformi tako da gosti mogu imati pogled na krajolik od 360 stupnjeva dok sjede u udobnom naslonjaču.

POGLEDAJTE VIDEO (trikovi za čišćenje kuće):

Najbolje je to što gosti mogu sami kontrolirati rotaciju putem aplikacije na iPhoneu, pa se ne može dogoditi da propuste pogled na zalazak ili izlazak sunca jer su s druge strane kuće.

Ipak, rotacija nije brza - potpuna rotacija traje oko 45 minuta.

- Brzina je toliko spora da ne biste ni primijetili kretanje ako ne pazite na fiksnu referentnu točku - navodi se na web stranici kuće.

Ipak, gosti mogu u bilo kojem trenutku odabrati koji će dio kuće biti usmjeren u kojem smjeru, što nije nešto što obično očekujete tijekom boravka u kući za odmor.

Kuća ima puno slikovitih pogleda. Gleda na plažu Nacionalnog parka otoka Princa Edwarda i na obalu Green Gables.

U međuvremenu, dom ima sve što vam treba za ugodan boravak, uključujući glavnu spavaću sobu, dnevni boravak, kupaonicu, kuhinju i kuhinjski bar, te prostranu palubu za sunčana popodneva.

Cijena izvan sezone se kreće od 817 kn po noći, dok se one u sezoni kreću od 1 323 kn po noćenju, piše Mirror.

 

Najčitaniji članci