Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Savjeti kako da kauč traje dulje, a pomaže i 24 Oranž sa čak 50% popusta na kemijsko čišćenje

Savjeti kako da kauč traje dulje, a pomaže i 24 Oranž sa čak 50% popusta na kemijsko čišćenje

24 Oranž donosi super popuste od čak 50 posto na kemijsko čišćenje garnitura za sjedenje - trosjeda, malih i velikih garnitura i fotelja, a otkrivamo vam i neke trikove da namještaj traje dulje

Ovisno o kvaliteti, kauč u prosjeku traje od sedam do 15 godina. Kako bi trajao što duže i izgledao kao da je jučer kupljen, potrebno ga je redovito održavati. Najbolje od svega je što korisnici 24 Oranža imaju na raspolaganju nevjerojatne popuste uz koje će im profesionalno čišćenje garnitura za sjedenje biti nikad jeftinije. Stoga, ako već niste dio 24 Oranž kluba, svakako se registrirajte i pretplatite - uštede su i nevjerojatne! Kliknite ovdje!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Provjerite 24 Oranž popust od 50% na kemijsko čišćenje garnitura za sjedenje (detalji se nalaze niže na popisu kad otvorite link)

Top savjeti kako da kauk dulje izgleda kao nov:

Jednom na tjedan ga usisajte i prebrišite. Ako vam to kauč 'dopušta', najprije maknite sve jastuke za sjedenje i temeljito usišite mrvice i prašinu. Ako ih ne možete skinuti, razmaknite ih i usišite sve što se zavuklo između jastuka.

Same jastuke i kauč usisavajte s nastavkom s četkom kako ih ne bi oštetili. Jastuke dobro protresite. 

Ako imate kauč od prave ili umjetne kože - prebrišite ga od prašine, a potom i zaštitnom kremom. Umjesto specijaliziranih krema, možete se poslužiti i svojim losionima za tijelo. Ako su dobri za našu kožu, neće naštetiti ni životinjskoj ili umjetnoj. 

Provjerite 24 Oranž popust od 50% na kemijsko čišćenje garnitura za sjedenje

Izbjegavajte sjediti u trapericama ili tamnim kožnim hlačama na kaučevima svjetlije boje, pogotovo na onima od umjetne i prave kože, jer postoji opasnost da će boja prijeći na njih. 

Ako imate kućne ljubimce koji se linjaju, za vas je idealan kauč s odvojivom presvlakom koju možete protresti i oprati. No ako je nemate, višak dlaka uklonite rolom sa samoljepljivim papirom. Možete staviti i gumene rukavice te prijeći rukom preko kauča. Na njima će se skupiti sve dlake. Potom rukavice stavite pod vruću vodu i sve će dlake spasti. 

Provjerite 24 Oranž popust od 50% na kemijsko čišćenje garnitura za sjedenje

Ako nešto prolijete po kauču, reagirajte što prije kako bi spriječili stvaranje mrlja. Koristite se kuhinjskim bijelim papirom i toplom vodom. Čistite mrlju izvana prema unutra laganim pokretima. Ako je ni to ne uklanja, pokušajte sa sredstvom za čišćenje tepiha ili tapeciranog namještaja. 

Imate li skidive navlake, perite ih prema uputama proizvođača. Ako nemate, dobro je jednom u par godina profesionalno ga očistiti.