Obavijesti

Lifestyle

Komentari 15

Savršenstvo bijele: U trendu je bijeli outfit od glave do pete

Savršenstvo bijele: U trendu je bijeli outfit od glave do pete
39

Prednost bijele boje je u tome što podnosi različite modne uzorke i jarke boje, a u paru s dobrim nakitom nosi se po danu, ali i navečer. Bila je glavni hit Cannesa

VIDEO

Jednostavna, nevina i čista, bijela boja pravo je osvježenje na modnoj sceni, a pravi debi doživjela je na filmskom festivalu u Cannesu. Modni dizajneri među kojima su Victoria Beckham, Valentino, Alexander Wang i Rochas za proljeće/ljeto 2013. predlažu besprijekornu eleganciju u osnovnoj boji. 

Prednost bijele boje je ta što je možete kombinirati s ostalim bojama i svim modnim uzorcima. To je čini savršenim odabirom u svakoj prilici, a ovisno o vašem stilu, možete izabrati jedan odjevni komad ili zablistati u bijeloj od glave do pete. 

Po danu šareni nakit, po noći zlato

Mala bijela haljina tako stoji uz bok svojoj popularnijoj sestri, malo crnoj haljini. U dnevnim varijantama najbolje ju je kombinirati s niskim sandalama ili platnenim tenisicama, a styling možete podići šarenim ogrlicama i remenjem. 

Večernji look je puno smireniji i elegantniji od dnevnog, a najbolje se slaže sa zlatnim i sa srebrnim nakitom te visokim potpeticama. Isto pravilo vrijedi i za bijeli kombinezon. 

Košulja i majica prolaze u svakoj prilici

Bijela majica i košulja modni su evergreen koji jednako dobro izgleda na poslovnom sastanku, kavici s prijateljicama ili u kombinaciji za izlazak. Možete je nositi ispod sakoa ili veste, obogatiti šalom u jarkim nijansama ili predimenzioniranom ogrlicom, a odlično izgleda i ako je zataknete u suknju visokog struka. 

Bijeli sako voli print i neonske boje

Strukirani ili sako šireg kroja ne izlazi iz mode. Sako do kukova pristaje uz sve odjevne kombinacije, dok se kratki i strukirani najbolje slažu s haljinama i uskim hlačama. Ovisno o tome možete ih nositi s hlačama s cvjetnim printom, skinny trapericama ili uz kratku suknje i haljinu u neonskim bojama.  

Briljantno bijele hlače pun su pogodak

Bijele hlače podnose jarke boje, no nisu previše zahvalne po pitanju figure zato što vizualno proširuju. Najbolje se slažu s prozračnim bluzama, traper košuljama i majicama na prugice, a s klasičnim crnim T shirtom ne možete pogriješiti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku