Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Doznajte finalne rezultate sudionica na kraju projekta

Doznajte finalne rezultate sudionica na kraju projekta
1

Sudionice projekta ostvarile su zaista zavidan uspjeh - Ena, Marina, Petra i dvije Nikoline smršavile ukupno 53 kg, a sada pogledajte njihove pojedinačne rezultate!

VIDEO

Nakon 12 tjedana sudionice akcije „Mršavimo zajedno“ složile su se kako su ostvarile cilj, a da pritom nisu gladovale, zavoljele su vježbanje, riješile se ovisnosti o hrani te usvojile zdrave navike koje će primjenjivati i dalje.

Najviše, čak 15 kilograma je izgubila naša najmlađa kandidatkinja, Petra. Izgubila je i 13 centimetara u struku, te kaže kako joj je vaga prije bila najgori neprijatelj, a sada jedva čeka novo vaganje i potvrdu svog uspjeha. "Nekad sam bila ovisna o čokoladi, a sad je moja jedina ovisnost vježbanje" – našalila se Petra.

Nikolina iz Varaždina je u 12 tjedana  izgubila 12 kilograma, te je s početnih 82 došla do 69,5 kilograma, a obujam struka smanjio joj se za 12 centimetara. Ona sada uživa u svom novom izgledu i zadovoljno kaže kako je vrijedilo svake minute. Napomenula nam je da je oduševljena jer više nema problema pri kupnji hlača te je spremna na plaži pokazati novu liniju. 

"Na samome kraju željela bih čestitati curama na zadivljujućim rezultatima te svakoj poručujem jedan veliki bravo! Uspjele smo!", zaključuje Nikolina svoje putovanje sa Zdravom Kravom.

Njezina imenjakinja Nikolina iz Rijeke, koja je na početku imala najmanje kilograma od svih sudionica, izgubila je 5 kilograma te 4 centimetra u struku. Nikolinin moto je tijekom trajanja akcije bio ''pomalo, ali sigurno do cilja''. Ona je oblikovala tijelo i stekla zdrave navike za cijeli život, a uz to napominje kako je uživala u hrani, te otkrila jednu potpuno novu stranu kulinarstva.

Više ne trčim u pekaru kad sam gladna - biram laganu, a zasitnu hranu, kaže Marina

Marina je izgubila 10 kilograma unatoč svim preprekama na koje je nailazile na ovom putu do vitkosti. "Kad bih rekla da je bilo lako, lagala bih, jer bilo je i teških dana, na primjer kad sam trebala kuhati za moju obitelj u kojoj su svi gurmani i vole konkretne stvari, a pri tome ne isprobati jelo... Pa sve one fešte, pričesti i tako dalje. To su bili izazovi kojima je bilo teško odoljeti", sada se kroz smijeh prisjeća, ali zadovoljno nadodaje da, iako ju je sve boljelo, iz teretane je izlazila kao pobjednik.

Ena je nakon dva i pol mjeseca trajanja akcije  uspješno smršavila 11 kilograma i izgubila 9 centimetra u struku, te više ne spada u kategoriju pretilih osoba. Ponosno kaže kako je preuzela kontrolu nad hranom.
"Iako mi je samopouzdanje poraslo u nebesa, ne mogu reći da je krajem ove akcije završila i moja misija. Još uvijek sa BMI vrijednošću 28 spadam u kategoriju ljudi povećane tjelesne težine, ali ne više u kategoriju pretilih  osoba. Izgubljeni centimetri i kilogrami  su mi samo motivacija da nastavim dalje", smatra Ena.

Jedem više voća, redovito doručkujem, a u slobodno vrijeme vozim bicikl, govori Ena o novom stilu života

I na kraju ove četvrte sezone zdravog mršavljenja, kandidatkinje se se, osim rodbini i prijateljima, zahvalile i čitateljicama portala zdravakrava.hr- "Ne smijemo zaboraviti ni na čitateljice portala Zdrava Krava koje su nas bodrile kroz akciju! Nadamo se da su i one uspjele u svojim bitkama te im veliko hvala na porukama podrške i ohrabrenja!"

Više o projektu i sudionicama doznajte OVDJE, a galeriju slika sa svečanosti povodom završetka projekta pogledajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'