Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Saznajte što vaš horoskopski znak govori o vama!

Saznajte što vaš horoskopski znak govori o vama!
4

Kolekcija knjiga o astrološkim znakovima donosi detaljne karakteristike svakog znaka zodijaka! Za samo 39,90 kn po knjizi saznajte što vam piše u zvijezdama!

Kolekcija knjiga o astrološkim znakovima, autorice Karin Baloh, otkrit će vam kako zvijezde utječu na vaše ljubavne, obiteljske i poslovne odnose te kakve tajne krije svaki znak zodijaka! U kolekciji se mogu pronaći četiri knjige koje donose detaljne opise svih astroloških elementa – vatre, vode, zemlje i zraka

Vatreni znakovi - u prodaji od 28.3. 
Na početku bijaše vatra. Barem kada je u pitanju astrologija, a vatrenim znakovima pripadaju Ovan, Lav i Strijelac. U ovoj knjizi saznajte što to znači biti zodijački Ovan i zbog čega ga smatraju idealnim vođom. Zbog čega je Lav najveća zvijezda zodijaka, odnosno zašto je baš on poseban i drugačiji. Saznajte i to zašto je Strijelcu samo nebo granica, i zašto je za njega rizik - način života! 

Zemljani znakovi - u prodaji od 11.4. 
Zemlja je sve ono što se može opipati, držati, konkretno upotrijebiti. Zemljani elementi su postojani i objektivni, a njima pripadaju Bik, Djevica i Jarac. To su osobe u koje se možete pouzdati. U ovoj knjizi saznajte kada se miroljubivi i smireni Bik pretvara u razjarenu zvijer, zašto je Djevicama važno kakav dojam ostavljaju na druge, i zašto Jarci studiozno pristupaju svakoj stvari u životu!

Zračni znakovi - u prodaji od 25.4.
Zrak je element komunikacije i razmjene ideja, društven i interaktivan, a njemu pripadaju Blizanci, Vaga i Vodenjak. U ovoj knjizi saznajte zašto nestašne Blizance proglašavaju najprevrtljivijim znakom zodijaka i što oni na to odgovaraju. Zašto su Vage stvorene za život u paru, i zbog čega je Vodenjak jedinstven, drugačiji i neponovljiv - ili to samo za sebe misli!

Vodeni znakovi - u prodaji od 9.5.
Voda je element koji u prirodi gotovo da nema prepreka, može prodrijeti gdje god želi, samo je pitanje vremena. Vodeni znakovi uče nas mudrostima života, a njima pripadaju Rak, Škorpion i Ribe. U ovoj knjizi saznajte zašto je Rak najzadovoljniji kada u svom kućnom gnijezdu, jesu li Škorpioni doista tako strašni i opasni kako se priča i koje je najčešće zanimanje u suosjećajnih Riba!

Svaka knjiga u prodaji je 3 tjedna od dana izlaska na kioscima ili u poštanskim uredima. Ako propustite dio kolekcije, svoj primjerak možete kupiti putem call centra 0800 43 23 ili na web shopu 24sata, a ponudu novih književnih naslova možete pratiti na facebook stranici 24sata Shop.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku