Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Seks-poze za "raskošnije" žene i punije muškarce

“Žlica” je idealna za parove velike razlike u visini, a “kaubojka” za jače muškarce. Punašniji će partneri najviše uživati u "psećoj pozi"

Fotolia
Foto: Fotolia

Prema Kamasutri, postoje čak 64 seksualne poze, no njihova izvedivost ovisi o tjelesnoj građi. Ako je muškarac prosječne težine, a žena “raskošnija”, najviše će im odgovarati poza “leptir”, koja je odlična za rub kreveta, kauča ili bilo koje povišene površine. Žena legne na leđa, stražnjica joj je na rubu kreveta, a stopala na tlu. Partner kleči uz krevet, njoj među bedrima. Godit će im i poza “savijeno koljeno”. Oboje kleknu na krevet, okrenuti jedno prema drugom. On digne nogu, odnosno osloni se na stopalo, a ona preko njegove noge prebaci svoju. U tom položaju partneri mogu rukama i usnama istraživati jedno drugo.

Poza "žlica"
Ako je velika razlika u visini, za vas je idealna poza “žlica”. Pri tom položaju žena ima lagano savinute noge te leži na boku dok joj se muškarac treba u potpuno istom položaju priljubiti s leđa. Muškarcu i ženi ta poza podjednako odgovara.

Za punašnije
Ako ste oboje jači, ona neka legne na leđa i lagano savine koljena, a vi kleknite između njezinih bedara i lagano ih podignite tijekom seksa. Drugi položaj u kojem ćete oboje podjednako uživati je “pseća poza”.

“Obrnuta kaubojka” za jače muškarce
Ako je ona prosječne težine, a vi punašniji, sjednite, presavinite koljena, a partnerica neka se okrene leđima prema vama i sjedne na vas. Taj položaj naziva se “obrnuta kaubojka”.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message