Obavijesti

Lifestyle

Komentari 109

Seks sa ženom mog prijatelja je fantastičan, ne mogu stati...

Seks sa ženom mog prijatelja je fantastičan, ne mogu stati...

Želio je samo pomoći i biti dobar prijatelj, a završio je kao ljubavnik žene prijatelja s kojim provodi svaki dan jer zajedno rade. Svjestan je da će se uskoro morati odlučiti što dalje, ali kaže da ne može bez nje

VIDEO

Draga Deidre,

Moj prijatelj i ja se bavimo dostavom namještaja. Imam 32, a on 35 godina. Poznajemo se tri godine. On se uvijek oko svega brine.

Dugo je bio opsjednut idejom da će ga žena prevariti i na kraju se pretvorio u čovjeka opsjednutog kontroliranjem svega što ona radi - provjeravao je gdje je i s kim se nalazi, birao s kim smije i s kim ne smije se nalaziti. Ona ima 34 godine.

Jedne večeri sam ju vidio vani u baru. Bila je jako uznemirena. Prijateljica ju je pokušavala utješiti, piše u pismu britanskom Sunu

Prišao sam joj da vidim je li sve u redu i ona mi je rekla da se upravo posvađala sa svojim mužem. Prijateljica joj se žurila doma, rekla je da ju muž očekuje do 1 poslije ponoći i nas dvoje smo ostali sami. Nije bila u stanju sama otići doma, a ja sam ionako bio spreman za odlazak doma, pa sam joj ponudio prijevoz.

U autu se potpuno slomila i, između ostalog, rekla mi je da ona to više ne može podnijet. Zaustavio sam auto i zagrlio ju. A ona me poljubila.

Bio sam potpuno šokiran, ali sam poljubac je bio prekrasan. Doveo sam ju doma 15 minuta nakon što ju je moj prijatelj, njezin muž, očekivao. On ju je budan čekao i strašno su se posvađali. Rekla mu je da je gotovo i da pokupi svoje stvari.  Sljedeću večer me nazvala i otišao sam dao nje da vidim kako je. Djeca su spavala, a mi smo uskoro završili zajedno u krevetu.

Nakon te prve večeri nastavili smo se viđati kad god uspijemo uloviti vremena. Nelagodno mi je u vezi svega toga, priča mi kako se moj prijatelj uredno pojavi svaki petak da pokupi djecu na vikend i plače kako mu je žao i kako im oni nedostaju. 

Ja sam razveden i imam djecu koja idu zajedno u školu s njihovom djecom. A moj prijatelj je prošli petak pokupio djecu u školi gdje mu je jedna od nadobudnih mama spomenula da se viđam s njegovom ženom. Kad me je pitao što se događa, rekao sam mu da radim jedan posao u fušu u njegovoj ulici, što mi je povjerovao. Ovaj put sam se izvukao, ali sljedeći vjerojatno neću i uskoro ću morati birati između vrućeg seksa i prijatelja. 

Ne želim se odreći ni njega ni seksa...

Deidre odgovara:

Ne zvuči mi kao da je u pitanju išta više od običnog seksa, a ona je ipak majka njegove djece.

Već si imao veliku ulogu u raspadu njegovog braka, a ovako riskiraš još više problema, ne samo sebi, već i svojoj i njegovoj djeci. Nemoj se uplitati u njegove pokušaje da obnovi vezu sa svojom ženom.

Učini pristojnu stvar. Prekini aferu s njegovom ženom i daj im priliku da probaju riješiti probleme u svojoj vezi. 

Za tebe postoji toliko opcija. Sigurno je vani netko s kim ćeš pronaći sreću, a nema toliku prtljagu. 

VIDI OVO: 11 slika koje će te u potpunosti izluditi!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...