Obavijesti

Lifestyle

Komentari 240

Seks-tradicije iz cijelog svijeta: Pije se sperma i dijeli supruga

Seks-tradicije iz cijelog svijeta: Pije se sperma i dijeli supruga
4

Diljem svijeta prakticiraju se neobični seksualni običaji, pa se tako u Nigeru kradu žene, a u Papui Novoj Gvineji ispija sperma kao test za ulazak u svijet muškosti

VIDEO

U novom ljetnom Seks specijalu donosimo najzanimljivije fobije, seksualne fetiše i običaje iz cijeloga svijeta. Provjerite kakav je stav tijekom povijesti bio prema djevičanstvu, muškosti i seksu općenito .

U afričkom plemenu Wodaabe iz Nigera brakove ugovaraju roditelji još dok su djeca mala i to najčešće među rođacima. Međutim jednom na godinu tijekom festivala Gerwol, muški pripadnici ovog plemena maskiraju se i kradu žene. Ako otmu ženu, a da ih muž nije vidio, novopečeni par postaje i društveno priznat. Takvi se brakovi nazivaju brakovima iz ljubavi, piše Oddee .

Kako se muškarci uređuju za festival Gerwol pogledajte u videu:

VIDEO

U Nepalu braća dijele ženu

Dok u afričkim plemenima kradu žene, u himalajskom braća dijele ženu. Tako se žena npr. u Nepalu udajom za svog supruga zapravo udaje za cijelu obitelj, a sva braća imaju jednaka prava. Poliandrija se razvila zbog neimaštine. Ženidbom se zemljište cjepka i svaki od braće ima pravo na svoj dio, a brak s jednom ženom sprječava dijeljenje posjeda.

Kako funkcionira poliandrija pogledajte u videu:

VIDEO

Ispijanje sperme u Papi Novoj Gvineji

U plemenima Papue Nove Gvineje dječaci se odvajaju od obitelji sa sedam godina i žive isključivo među muškarcima do svoje 10. godine života. Kako bi se očistili od žena redovito stavljaju piercinge i potiču krvarenje iz nosa te povraćanje ispijanjem velikih količina šećera iz šećerne trske.

Sastavni dio njihovog sazrijevanja jest i ispijanje sperme starješina. Time se žele ojačati i učiniti poželjnijima. Kada se vrate među žene nastavljaju s puštanjem krvi iz nosa u isto vrijeme kad njihove odabranice imaju menstruaciju.

U plemenu Trobrianders igraju se erotske igre

Seksualni život u plemenu Trobrianders u Papui Novoj Gvineji počinje u razdoblju od sedme do osme godine. Djeca u to vrijeme igraju erotske igre i oponašaju seksualno ponašanje. Četiri do pet godina nakon toga počinju tražiti prave seksualne partnere i često ih mijenjaju. Žene su baš kao i muškarci odlučne u odabiru i mijenjaju partnera, a takvo se ponašanje čak i potiče.

Nema tradicionalnog braka, ali se veza priznaje kao zajednica ako par zajedno jede najmanje godinu dana. Žene ostaje u kući svog ljubavnika umjesto da se ujutro vrate kući i čekaju da joj ljubavnikova majka donese jelo. Jednom kad jelo pojedu i nastave to raditi godinu dana, brak je priznat, piše Triposo .

Djeca već u najranijoj dobi počinju izvoditi erotske igre:

VIDEO

Pederastija u antičkoj Grčkoj

U antičkoj Grčkoj česta je bila pederastija, seksualni odnos između starijeg muškarca i dječaka. S time da se dječak smatrao dječakom sve dok mu nije narasla brada. Stariji je muškarac podučavao i štitio svog ljubavnika te mu je bio svojevrstan uzor. Veza s dječakom mlađim od 12 godina smatrala se neprimjerenom.

Povijest pederastije pogledajte u kratkom video uratku:

VIDEO

Masturbacija faraona u javnosti

Masturbacija faraona u javnosti u drevnom se Egiptu nije se povezivala sa seksom već s plodnošću. Faraoni su masturbirali u rijeku Nil kako bi povećali dotok vode. Prema vjerovanju, tok Nila je nastao masturbacijom egipatskog boga Atuma.

Pečena kožica za ulazak u svijet muškaraca

Pripadnici aboridžinskog plemena Mardudjara obrezuju dječake u dobi od 15 godina uz vatru. Krv koja se cijedi trebala bi ga pročistiti i učiniti muškarcem. Odrezanu kožicu isprženu na vatri dječak treba pojesti i tek tada postaje muškarac. Jedenjem kožice dječak "pojede" dječaka u sebi. Nakon što kožica zacijeli, penis se reže uzdužno ponekad sve do skrotuma, piše New Telegraph .

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 240
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga
'Našao sam tajni dnevnik od supruge. Kad sam ga prolistao odmah sam zatražio razvod'
ŠOKANTNE ISPOVIJESTI

'Našao sam tajni dnevnik od supruge. Kad sam ga prolistao odmah sam zatražio razvod'

Jedna djevojka se požalila kako je je bivši dečko poslao poruku da je neka cura s kojom je bio zatrudnjela. Taman je išla van s prijateljicama pa su je tješile. Iselila sam se od njega nakon dva dana