Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
260 komentara

Seksala sam se s 2 bivša dečka -s mužem ne mogu zatrudnjeti

Izašla je van dva puta i oba puta naletjela na bivše. S obojicom se seksala. Kaže da je bila frustrirana što joj muž ne može napraviti dijete... Prenosimo njezinu ispovijest

Foto: Thinkstock

Ova žena otvorila je dušu i ispričala kako je temeljito zabrljala seksajući se s dva bivša dečka, iako još uvijek voli svog muža. Ona smatra da je to možda njezina podsvjesna reakcija na njihovu zajedničku nemogućnost da imaju dijete. Zamolila je za pomoć u pismu kolumnisticu Suna Deidre Sanders. 

Prenosimo njezino pismo:

"Draga Deidre,

Seksala sam se s dva bivša dečka jer sam bila iživcirana činjenicom što mi moj muž ne može napraviti dijete. 

Udana sam i sretna i imam dvogodišnju djevojčicu iz prijašnje veze. 

Moj muž ima 32. godine i radi kao mehaničar. Ja imam 29. i instruktorica sam joge. Upoznala sam muža jednog dana kada je došao u naš studio tražeći teretanu. Razgovarali smo na recepciji kada je moj sat završio, a ostalo je povijest. 

On voli djecu i odmah je zavolio moju kćer. Uselio se k nama tri mjeseca poslije i vjenčali smo se prije dvije godine. Radili smo na bebi neko vrijeme, ali ništa se nije dogodilo. Otišli smo u privatnu kliniku za neplodnost i saznali da su spermiji mog muža spori. Bilo mu je jako teško, kao i meni, ali trudila sam se ne pokazati to. 

Izašla sam jednu večer s prijateljima van i naletjela na bivšeg koji također ima dvoje djece. On ima 29 godina i još uvijek ima onaj sjaj u očima. 

Plesali smo i popili par pića. Kad smo izašli van na cigaretu, otišli smo do njegovog auta i seksali se bez zaštite na stražnjem sjedalu. 

Ne znam gdje mi je bila pamet. 

Potom sam izašla na proslavu 30. rođendana prijateljice kad me netko potapšao po ramenu. Bio je to otac moje male djevojčice.

Dugo smo pričali i otkrio mi je da oš uvijek osjeća nešto za mene. Izašli smo van, poljubio me i seksali smo se u mračnoj uličici. 

Bilo je dobro osjetiti se željenom u tom trenutku. Bilo je i uzbudljivo, ali nije mi značilo ništa. 
Mislim da sam na neki način željela ostati trudna jer bi to riješilo moje probleme. 

No osjećam se grozno zbog toga što sam napravila. To bi ubilo mog muža da sazna. 

Osjećam se autodestruktivno i kao da uspijevam sve iznevjeriti."

Deirdre kaže:

Potreba za začećem je vrlo jaka i teško je kada se ona ne ostvari. Žene su stoljećima znale na taj način zastraniti kako bi riješile problem plodnosti, ali trudnoća na ovaj način bi vam zapravo samo zakomplicirala život. 

Ono što je važno jest da naučite nešto iz ovoga.

Obnovite svoju vezu s mužem prisjećajući se zbog čega ste se udali za njega. Vratite se zabavnom seksualnom životu punom ljubavi umjesto da se brinete cijelo vrijeme hoćete li ostati trudni. Kada budete spremni, postoji nekoliko načina da si pomognete u začeću kada su spermiji sporiji. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message