Lifestyle

Komentari 59

Seksi anđelica zabljesnula u grudnjaku od 3 milijuna dolara

Seksi anđelica  zabljesnula u grudnjaku od 3 milijuna dolara

Jasmine Took predivna je Victorijina anđelica koja je ove godine izabrana da nosi najskuplji grudnjak ovog brenda. Morala je šutjeti mjesecima da će ga ona nositi...

Grudnjak o kojemu se najviše priča cijele godine sinoć je predstavljen u punom svjetlu, na reviji Victoria's Secret u Parizu. Fantasy Bra, najskuplja je stvarčica koju Victoria's Secret izradi svake godine, a ovogodišnji je koštao 3 milijuna dolara.

Sačinjen je od 9000 komada dragog kamenja, najviše od bijelih dijamanata i smaragda. Dizajnirao ga je Eddie Borgo, a ima oko 450 karata. 

Ove godine nosila ga je 25-godišnja manekenka Jasmine Tookes, a prije nje tu čast su imale Adriana Lima, Gisele Bundchen, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr...

Ona je treća crna manekenka koja ga nosi. Prije nje nosile su ga Selita Ebanks i Tyra Banks, a od toga je prošlo devet godina. Nikome nije smjela reći da će ga ona nositi punih pet mjeseci jer se ta tajna strogo čuvala od javnosti. 

Sam grudnjak rađen je ručno, a izrada je trajala više od 700 sati. 

Sinoć su u Parizu manekenke posjetiteljima priredile vrhunski show od 40 minuta, a cijelu reviju moći će se vidjeti 5. prosinca na CBS-u. 

Manekenke su pokazale zavodljivo donje rublje, a na pisti su ih pratili Lady Gaga, Bruno Mars i The Vampire Weekend. 

Pogledajte sve modele sa sinoćnje revije u galeriji: 

Najčitaniji članci