Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Seksualne avanture ljubavnog posrednika

Duhoviti ljubići o vrućim avanturama neodoljivih studenata

Foto: Knjige

Oni koji su proživjeli tinejdžersko doba sigurno znaju koliko su prve prave ljubavi moćne i neobične. Nakon toga, studij na fakultetu i potraga za životnim partnerom. Onim s kojim ćemo se skrasiti u obitelji s djecom. „Ljubavni posrednik: Pravila igre“ prvi je naslov poznate autorice bestselera Rachel Van Dyken o agenciji Wingmen Inc. koja se bavi uvođenjem zbunjenih studenata u svijet ljubavi i seksa. Osnivači agencije su Ian Hunter i Lex „Luthor“. Obojica su iznimno vješti ženskaroši kojima je dovoljno da se samo pojave i ljepši spol trenutačno pada u nesvijest. Ian je bivši sportaš koji se morao primiriti nakon ozljede, a Lex informatički genij koji stoji iza programa koji analizira šanse klijenata za uspjeh. U „Pravilima“ upoznajemo njihov način rada kroz suradnju, prvenstveno, Iana s nekoliko djevojaka zaljubljenih do ušiju u mladiće koji ih ne primjećuju. Ian djevojkama na vrlo zanimljiv (i vrlo duhovit) način objašnjava kako da zadobiju pažnju svojeg odabranika. Možemo slobodno reći da su mnoge tehnike zavođenja koje Ian prenosi klijenticama vrlo slične onima iz poznatog zavodničkog bestselera „Igra“. Jedna od glavnih poluga koja se koristi je ljubomora. Navedite ga da postane ljubomoran i on je vaš. Ovo je vrlo zanimljiva psihologija koja ima uporište u stvarnosti: volimo željeti ono što imaju drugi. No, u Ianov život ulazi cimerica njegove najbolje prijateljice Gabi. Neugledna djevojka koja se odijeva u široku sportsku odjeću, Beth, potpuno je imuna na Ianov šarm. Ian ne bi bio pravi zavodnik kada odmah ne bi primijetio kako se ovdje nešto čudno događa – i to najviše u njemu samom. Osjećaje koje s vremenom počne gajiti prema Beth ne može ignorirati. Vrlo je zabavno čitati kako se Ian iz nedodirljivog Casanove pretvara u istinski zaljubljenog muškarca, pritom ne gubeći ono što ga čini privlačnim ženama. Sporedni likovi u priči su zabavni Lex i spomenuta Gabi, a njihov odnos pun je iskrica i neprestanog zadirkivanje, te svađa koje često eskaliraju.

Nakon što se Ian skrasio s Beth u njihovom ljubavnom gnijezdu, odustaje od davanja usluga klijenticama za Wingman Inc. Teško je biti u stabilnoj vezi kada gotovo svakodnevno morate poučavati mlade djevojke u ispravnom ljubljenju i dodirivanju po skrivenim mjestima. Već na kraju prošle knjige dobivamo naznake kako se agencija širi te će početi uzimati i muške klijente. U romanu „Ljubavni posrednik: Nasljednica“, pratimo Gabi, Ianovu prijateljicu koja mu je gotovo sestra, kako se upušta u svijet zavođenja, odnosno njegova poučavanja. Ali, ima jedan veliki ali, Gabi je još nevina. Uz pomoć svojeg „neprijatelja“ Lexa, ona hrabro ulazi u ulogu zavodnice i to s puno uspjeha. No, veza Iana i Gabi nije ni blizu onakva kakvom se čini. Njihovo „neprijateljstvo“ samo je maska koja prikriva duboku ljubav.

Oba su romana iznimno duhovita, ali i protkana epizodama vrućeg i strastvenog seksa. Odnos tih mladih ljudi prepun je vrckavih dijaloga te prisnosti koja grije srce. Knjige su napisane u prvom licu s poglavljima koja izmjenjuju naratora što dodatno daje na šarmu cijeloj priči. Na površini su likovi vrlo bezbrižni i zaigrani, ali svaki od njih u sebi nosi dio svoje povijesti koja mu pritišće dušu. S pitkim stilom koji se čita u dahu, ovi su romani odlična razbibriga kao i odlični vodiči u svijet ljubavnog posredništva koje je u porastu još od osnivanja internetske platforme Tinder. U svijetu urbane samoće lijepo je znati da se možete obratiti nekome tko će vam pomoći u izboru vašeg životnog partnera.

Oba romana možete pronaći u prodaji na svim kioscima po cijeni od 59,90 kn.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message