Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Senzualna hrana podići će libido i oživjeti strasti

Senzualna hrana podići će libido i oživjeti strasti
1

Uključite partnera u pripremu jela I pokažite mu da za “gologa kuhara” nije potrebna kulinarska vještina. Kuharska pregača bit će mu dovoljna.

VIDEO

Iako su kamenice i pjenušac na prvom mjestu kad je riječ o afrodizijacima, hrana koja će istinski probuditi libido ipak nije tako egzotična. Svježi sir i nemasni jogurt podići će razinu dopamina, supstance zaslužne za jačanje želje za seksom, a jaja i malo crvenog mesa organizmu će pružiti više energije. Želite li ponovno osjetiti “trnce” zaljubljenosti, omega 3 masne kiseline iz ribe pojačat će osjetljivost na svaki partnerov dodir. Crveno voće bogato antioksidansima, poput borovnica, jagoda i brusnice, potaknut će cirkulaciju i osigurati dotok krvi u strateške dijelove tijela. A zasićene masti iz maslinova ulja i puretine povećavaju razinu testosterona i čine muškarca aktivnijim u krevetu.
Crna čokolada podiže endorfin, tzv. hormon srećešto će rezultirati boljim raspoloženjem i jačim libidom. Hrana s visokim udjelom zasićenih masti, grickalice i slatkiši od bijelog brašna i šećera, tijelu će oduzeti energiju i ugasiti strasti.
Namirnice bogate vitaminom B, poput kikirikija, mlijeka, riže i jaja, olakšat će postizanje orgazma. Bučine sjemenke, lješnjaci i orasi bogati su proteinima koji će organizam održati vitalnim i spremnim za jaču seksualnu aktivnost.
Afrodizijačka svojstva kamenica povezana su s visokom koncentracijom cinka, koji pojačava osjetila mirisa, vida i okusa. Senzualnost vezana uz jedenje kamenica također se smatra zaslužnom za mitski status ovih školjki u seksu
BUDITE SEKSI I U KUHINJI
Namirnice senzualnog izgleda, poput banana, breskvi i smokvi, potaknut će maštu i uzburkati strasti. Servirajte hranu na neobičnim mjestima. Pretvorite spavaću sobu ili dnevni boravak u romantični restoran.
IZBJEGAVAJTE ALKOHOL I SOL
>>>Namirnice bogate solju, poput suhomesnatih, otežavaju postizanje orgazma i smanjuju seksualnu želju. Izbjegavajte alkohol i stimulanse poput kave i energetskih pića. Njihov je učinak privremen i kratak.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru