Lifestyle

Komentari 3

Severova Sophia odvodi nas u snove o luksuznom odmoru...

Severova Sophia odvodi nas u snove o luksuznom odmoru...

Nova kampanja Roberta Severa obiluje luksuznim materijalima, a dočarava igru svjetla i tame - ljetnom dana i noći. U glavnoj ulozi kampanje je Iva Marušić

Vizuali su vođeni idejom kolekcije i odaju dojam da su snimljeni na egzotičnoj lokaciji. 

"Igra svijetla i sjena stvaraju ugođaj tople ljetne noći i vrućeg ljetnog dana, ambijenta gdje naša heroina provodi svoj  odmor. Make up koji potpisuje Ivana Zečić, kao i frizure koje potpisuje Mijo Majhen pretvorile su Ivu Marušić i njeno deveto pojavljivanje kao zaštitnog lica RS kampanja u potpuno nešto novo i neočekivano. Oduševljeni smo našim novim vizualima!", ističu autori kampanje. 

Edicija odjeće za kratku ljetnu sezonu izrađena je od finih antiknih svila, viskoze, mekane kože, ručno kačkane pamučne čipke i pamuka. Ideja je bila stvoriti vizualno jako snažnu, ali i opuštenu formu koja je prigodna za ljetne izlaske, druženja i koktele. „Htjeli smo da žena koja nosi kreacije iz kolekcije „Sophia“ bude opuštena, da joj fini materijali nježno padaju niz tijelo i da ima naglašenu senzualnost i blagi seksipil. Ovakav pristup je odmak od formi koje smo radili u posljednjih nekoliko kolekcija jer uvijek volimo estetiku branda istraživati i provlačiti kroz razne teme i oblike. Naša RS žena voli promjene i sigurna je u sebe“, ističe dizajnerski dvojac Robert Sever i Branko Basletić. 

Najčitaniji članci