Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
članak

Sezonska kuhinja: Fine pečene rajčice - s češnjakom i jajima

Rajčice se mogu pripremiti na bezbroj načina, ali pečene rajčice imaju poseban ljetni štih, pogotovo ako im dodate malo maslinovog ulja i začina. Priprema je malo zahtjevnija, ali se isplati

Komentari 4 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Od najstarijeg
  • Od najnovijeg
  • Avatar Ovca007_1
    Ovca007_1

    Bolja su jaja s hrenovkom. Moze i na oko

    Nedjelja, 09.09.2018. u 11:26
  • Avatar zverkica
    zverkica

    mmmmm, njam !

    Nedjelja, 09.09.2018. u 11:05
  • Avatar max2017
    max2017

    luk,paprika,šampinjoni (ili druge gljive) malo špeka i jaja ...sve duplo brže od ovog izuma.........

    Nedjelja, 09.09.2018. u 12:36
  • Default avatar - solocontratutti
    solocontratutti

    Znate li šta se dogodi sa češnjakom nakon sat vremena na 170 stupnjeva.Totalno uništavanje tako čudesne namirnice.Preloš recept i oredugo traje za jelo od rajčica i jaja.

    Nedjelja, 09.09.2018. u 11:13
  • Ne slažeš se? Komentiraj!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Message