Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

'Sin ima oštećeni sluh i srami se pa ne može pronaći ljubav'

Moj sin ima oštećeni sluh, po prirodi je sramežljiv, a volio bi pronaći djevojku i zasnovati obitelj. Situacija u obitelji ga je dotukla do dna, a ja se bojim se da će na kraju ostati sam

Foto: Dreamstime
1 komentara

Dragi Mevludine, 

molim vas pomozite. Više ne znam kako pomoći sinu. Osoba je oštećenog sluha. Po prirodi je sramežljiv. Želio bi pronaći djevojku i zasnovati obitelj, a srami se. Kako da mu pomognem da bude sretan? Situacija u obitelji ga je dotukla do dna (otac). Bojim se da će ostati sam, jako sam tužna i žalosna. Hoće li mu se ostvariti ljubav i bolji posao? Unaprijed vam zahvaljujem na odgovorima i neka Vas dragi Bog blagoslovi.

šifra: zabrinuta majka

Alen Vuković | Autor: Alen Vuković Foto: Alen Vuković

Odgovor:

Vaš sin ima oštećen sluh, ali je vrlo kreativan, maštovit, brižan, osjećajan, temeljit, pozitivan i energičan. Imao je tu i tamo neke djevojke i simpatije, ali ništa ozbiljno. Trebao bi se uključiti u Udrugu za gluhe i nagluhe osobe. Tamo može pronaći osobu sličnu sebi. No to nije obavezno, on može i ovako naći sebi odgovarajuću osobu. Vidim do polovice iduće godine pozitivnu djevojku s kojom će lijepo komunicirati. Ona će biti vrlo obzirna i pozitivna. Isto tako, vidim mu ljubav, poslije brak i jedno dijete. U ovoj godini mu vidim dobar posao. Bit će zahvalan. Isto tako, ne vidim mu nikakve velike probleme. Zdravlje je dobro, samo se treba malo više potruditi i vidim da će mu krenuti. U iduće četiri godine vidim mu uspon na svim poljima. Sretno.

UMIROVLJENICA: Sinu i snahi sam dala sve, a oni su me nakon toga razbaštinili

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astral.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message