Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Sjajna, bujna kosa može narasti u jednom danu

Umeci za kosu, ekstenzije, mogu biti od prirodne kose ili sintetički, a postoje u svim bojama, svih debljina i dužina a i održavanje je jednostavno

absolutepictures.com
Video: absolutepictures.com
0 komentara

Zahvaljujući ekstenzijama, nakon samo nekoliko sati u frizerskom salonu od kratke možete imati dugu kosu ili od tanke kose stvoriti bujnu frizuru. Osim prirodnih, postoje i sintetički umeci, koji su jeftiniji. Ekstenzije se mogu nositi oko tri mjeseca ili dulje, ovisno o kvaliteti kose, te ih zatim treba skinuti. S njima treba biti oprezan jer studija iz Južnoafričke Republike upozorava da ekstenzije, osobito u kombinaciji sa sredstvima za ravnanje kose, mogu trajno oštetiti folikule kose. Možete odabrati umetke točno željene boje, debljine vlasi, duljine te ravne ili valovite.
- Cijena prirodnih ekstenzija iznosi 17-35 kuna po pramenu, a obično je potrebno oko sto pramenova - kaže Zrinka Dundović iz frizerskog salona Apropos u Zagrebu.

NJEGA KAO KOD PRIRODNE KOSE
Umetke za kosu stavljaju i poznate zvijezde poput Jennifer Aniston, Halle Berry, Jessice Simpson i Victorije Beckham. Njega, pranje i sušenje kose s ekstenzijama te oblikovanje frizure jednako je kao i s vlastitom kosom. No treba jedanput u mjesecu posjetiti frizera radi stručne njege i obnove boje.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message