Obavijesti

Lifestyle

Komentari 171

Skupo prodale nevinost: Od lezbijke do talijanskog modela

Skupo prodale nevinost: Od lezbijke do talijanskog modela
5

Sve je na prodaju: Neki su svoje djevičanstvo na internetu prodavali onom tko ponudi najviše kako bi platili školovanje, lijekove ili naprosto samo zaradili...

VIDEO

Sve ima svoju cijenu, poznata je izreka koja se u današnjem svijetu često može vidjeti na djelu. Jedna od bizarnijih stvari na "tržištu" svakako je i vrijednost djevičanstva, odnosno prodaje seks s muškarcem ili ženom koji nikad u životu nisu prakticirali seks.

Razloga za to je mnogo - nekima je promocija, drugima su novci nužni za egzistencijalna pitanja poput plaćanja školovanja ili lijekova, dok treći samo žele zaraditi. Donosimo popis top deset najskuplje prodanih djevičanstava preko interneta:

1. Lezbijka prodala djevičanstvo pa požalila

1. Rosie Reed, deklarirana 18-godišnja lezbijka iz Velike Britanije odlučila je "prodati" svoj himen kako bi zaradom platila školarinu na Sveučilištu Bristol. To je bilo njezino prvo seksualno iskustvo s muškarcem, iako je bila u dugogodišnjoj vezi. nakon 2000 pristiglih ponuda, pobijedio je razvedeni 44-godišnji inženjer i otac dvoje djece. Za "transakciju" je platio oko 90 tisuća kuna. Nakon seksa, Rosie je navodno požalila svoju odluku te je sa svojom djevojkom Jess Cameron dugo plakala, piše The Frisky .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

2. Morala je dokazati svoju nevinost

Rumunjka Alina Percea sa 18 je godina prodala svoje djevičanstvo preko interneta za cijenu od 92 tisuće kuna. Kupac je bio talijanski biznismen zbog kojeg se podvrgnula dva medicinska pregleda u kojem je liječnik morao potvrditi kako je doista nevina, odnosno kako po njezinom himenom nitko nije niti kirurški "prčkao" (budući da je moguće kirurški rekonstruirati himen). Sama je izjavila kako joj cijelo iskustvo nije teško "palo" - osjećala je privlačnost prema 44-godišnjem muškarcu koji joj nije otkrio svoje bračno stanje, kao niti to ima li djecu. Platio joj je let u Veneciju, dan su proveli u obilasku, a večer je bila rezervirana za seks. Alina je na ideju prodaje djevičanstva došla nakon što je vidjela sličnu ponudu. Seks joj se svidio, premda je bilo bolno.

- Nije bilo isključivo financijski motivirano, iako mi je novac za fakultet dobro došao. S jedne strane, nadala sam se kako ću upoznati ljubaznog muškarca, nešto slično kao Julija Roberts u filmu Zgodna žena - izjavila je za Daily Mail.

3. Prodala "najdragocjenije što ima"

Mlada djevojka iz Sibira poznata samo kao Shatuniha odlučila je, prema svojim riječima, prodati najdragocjeniju stvar koju ima jer joj je očajnički trebao novac. Svoju je ponudu objavila na internetu pod nazivom "djeca odrastaju", a u kriterije opisa oglasa je stavila "novo-nekorišteno" uz predočenje liječničkog dokumenta kao potvrde nevinosti. Ime kupca je Evgeniy Volnov, no drugi podaci osim cijene od 190 tisuća kuna su nepoznati. Moralni dušobrižnici su reagirali na vijest o prodaji djevičanstva, no policija je odbila istraživati slučaj uz objašnjenje da "nije na njima ispitivati nečiji moral", piše Siberian Times.

4. Zaradila 210 tisuća kuna

Studentica s Novog Zelanda koja je sebe nazvala "UniGirl" u dobi od 19 godina na aukciju je stavila svoj himen te tako zaradila 210 tisuća kuna. Dobila je preko 1200 ponuda, a izjavila je kako je odaziv za nju bio nezamisliv. U svom je oglasu rekla kako je zdrava te u dobroj formi, a u potpunosti shvaća posljedice takve prodaje te joj je sigurnost vrlo bitna. O razlozima ponude nije željela govoriti. Prostitucija je na Novom Zelandu legalna, pa samim time i ovakve ponude, piše Daily Mail.

5. Popularnost stekla na eBayu

Cathy Cobblerson iz Texasa svoje je djevičanstvo odlučila ponuditi na eBayu, gdje je za prvi seks u svome životu tražila vrtoglavih 650 tisuća. Iako neki sumnjaju da je cijela priča lažna, navodno je nakon skidanja oglasa s eBaya postigla i veću cijenu.

Pogledajte tko su ljudi koji su ponudili, ali i dobili velike iznose za svoje djevičanstvo u videu:

VIDEO

6. Nakon prodaje djevičanstva, odlučila tražiti i ponudu za brak

Brazilska studentica Catarina Migliorini (24) svoje je djevičanstvo prodavala čak tri puta - prvi je put dogovor s anonimnim Japancem propao, odnosno nije konzumiran, a drugi put je sama odlučila produljiti aukciju kako bi došla do većih ponuda. Iako tvrdi kako je dobila ponudu od gotovo tri milijuna kuna, ohrabrila se i odlučila tražiti još više - za brak. Trenutačno je u pregovorima s anonimnim arapskim bogatašem za kojeg tvrdi da je vrlo romantičan, piše The Huffington Post. Djevojka ističe kako nije prostitutka te će većinu novca dati u humanitarne svrhe.

7. Razotkrili sramežljivu djevojku

Studentica medicine Hanna Kern, koja se na internetu predstavljala kao Elizabeth Raine dobila je ponudu za svoje djevičanstvo - preko nevjerojatnih 5 milijuna kuna. No, nakon što je njezin identitet razotkriven te su kolege studenti sa Sveučilišta Washington bili zgroženi postupkom sramežljive i plahe djevojke, ona je svoju aukciju ukinula. Na svom je blogu napisala kako se odlučila koncentrirati na studij, premda se pretpostavlja kako je "transakciju" obavila u tajnosti, piše Daily Mail.

8. Pametna zavodnica

Graciela Yataco jedna je od pametnijih djevojaka u svijetu aukcije djevičanstva. Model iz Perua je u dobi od 18 godina svoj je netaknuti himen odlučila prodati kako bi platila liječničke troškove svoje majke, kao i školovanje svog brata. To joj je priskrbilo ogroman publicitet, a najveću je ponudu dao anonimni Kanađanin - čak 10 milijuna kuna.

9. Svakako nije skromna

Talijanska manekenka Raffaela Fico u dobi od 20 godina na internetu je ponudila cijenu za svoje djevičanstvo  - vrtoglavih milijun eura. Rekla je kako nikad nije ni razmišljala o tome, no nakon što je vidjela da su neke cure dobro zaradile, odlučila se i sama okušati.

- Ne znam kako seks izgleda, a ako je muškarac koji za mene najviše ponudi ružan, samo ću se povući iz svega. Novac mi treba za liječenje bolesnog člana obitelji - izjavila je za The Telegraph.

Nikad nije imala dečka, a naposljetku je dobila ponudu koju je tražila, no navodno i odustala od svega.

10. Najviše je cijenila svoj himen

Natalie Dylan iz SAD-a za svoju je nevinost tražila nevjerojatnih 26 milijuna kuna, a njezina je kampanja bila vrlo dobro osmišljena. Ta je 22-godišnja studentica bila šokirana uspjehom koji je njezina ponuda postigla, a gostovala je i u televizijskim emisijama u kojima je objašnjavala da joj je prvotni plan bio dovršiti školovanje i s novcem otplatiti studentski dug.

- Fascinantno je da danas muškarci toliko cijene nevinost - rekla je za Daily Mail. No, i to joj je bilo premalo, pa sada navodno čeka još bolju ponudu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 171
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi