Lifestyle

Komentari 1

Skupocjene papuče za ljubitelje luksuza u izolacijskim danima

Skupocjene papuče za ljubitelje luksuza u izolacijskim danima

Skupocjeni brendovi nemaju samo ponudu luksuznih štikli, već su tu i modeli za po doma, a krase ih biseri, najfinije krzno i ostali detalji koji definiraju izležavanje po mjeri zvijezde

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Slavna Fendi Baguette torbica sada je dobila i vlastiti parfem

Papuče su tema i brendova koje poznajemo po predivnim cipelama, a dizajn i aplikacije prate priču - među najluksuznijim primjercima kućnih cipela su oni s potpisom Louis Vuitton, Miu Miu, Lauren Manoogian, Marni, Proenza Schouler, Gabriela Hearst i Isabel Marant.

Atraktivan Miu Miu model ukrašen je finim eko krznom, biserima i sjajnim aplikacijama te definira ultimativni boudoir glamur. Dostupne su na online shopu My Theresa za 4126 kuna.

Jednostavnog dizajna, napravljene su od satena s logom prepoznatljivog brenda - ove Louis Vuitton natikače koštaju oko 3300 kuna na njihovom online shopu.

Koja je tajna ovih bež, očito anatomskih natikača minimalističkog dizajna? Napravljene su od najfinije merino vune, potpisuje ih Lauren Manoogian, dostupne su na Matches Fashion za 3229 kn.

Talijanski brend Marni voli boje, stoga je njihov mekani prijedlog u divnoj plavoj varijanti. Krznene natikače dostupne su na shopu MyTheresa za 1636 kuna.

Za proljeće 2020. brendovi Birkenstock i Proenza Schouler napravili su kreativnu suradnju - ovaj srebrni Ariozna model dostupan je na Net-a-Porteru za oko 2000 kuna.

Natikače s krznom i kožom inspirirane su granny stilom, potpisuje ih Gabriela Hearst, a na Net-a-Porteru koštaju 6900 kuna.

Poznata francuska dizajnerica Isabel Marant, osim hit čizama i visokih tenisicama, potpisuje i stylish papuče. Cijena modela je 2115 kuna na shopu Matches Fashion.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Slavna Fendi Baguette torbica sada je dobila i vlastiti parfem

POGLEDAJTE VIDEO Ćiro Blažević: #ZAJEDNO24SATA

Najčitaniji članci