Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Slaganje prioriteta i osjećajne zamke na putu su Škorpiona

Slaganje prioriteta i osjećajne zamke na putu su Škorpiona
4

Ulaskom u 2016. godinu napuštate dvogodišnje razdoblje u kojem je Saturn bio u vašem znaku i donosio vam razne osjećajne zamke. Sad ste zreliji i iskusniji...

VIDEO

Društveni život u prvoj polovini godine bit će vam jako naglašen. Neće biti mjesta kojeg vi nećete posjetiti, a stvarat ćete i nova prijateljstva iz kojih mogu iznicati nove ljubavne veze.  S ulaskom u 2016. godinu, napuštate dvogodišnje razdoblje u kojem je Saturn bio u vašem znaku i donosio vam razne osjećajne zamke. Sad ste zreliji i iskusniji, i vrijeme je da i vi počnete više uživati u ljubavi. Samcima je nova veza izgledna u siječnju ili ožujku, dok će svibanj unijeti prolazan nemir u veze i brakove.  Ljeto će biti posebno romantično, osobito kolovoz kada će se samci zaljubiti u klubu, na vjenčanju ili rođendanskoj proslavi prijatelja, na sportskom terenu ili koncertu. Poznanstvu će kumovati zajednički prijatelj.  

Od 10. rujna Jupiter ulazi u vaše 12. polje tajni i skrivenih veza. Taj će planet mnogo toga prodrmati, probuditi i naglasiti, bile to pozitivne ili negativne točke vašeg braka ili veze. Moguća je i tajna ljubavna veza s nekim tko je zauzet i s kime ćete se unatoč svemu, jako lijepo slagati. U listopadu ćete imati priliku zaljubiti se u nekog tko je slobodan i s kime možete ostvariti ozbiljnu vezu, dok će zauzeti riješiti mnoge osjećajne nesporazume i oslobođeni raznih stega sigurnijim koracima zakoračiti u zimske mjesece. Problematičnih razdoblja u ovoj godini bit će malo, a razloga tome bit će nekoliko. S jedne strane, golemo samopouzdanje, optimizam i uzlet na jednom od životnih polja neće vam dopustiti da klonete duhom ako nešto pođe nizbrdo. Uvijek ćete se moći “uloviti” za nešto pozitivno. 

Od siječnja do ožujka Mars je u vašem znaku pa ćete biti jako borbeni i nećete dopuštati da vas bilo tko tlači. Iako je Merkur u siječnju retrogradan pa ćete otežano ostvarivati svoje ciljeve, uspjeh je ipak neupitan. U ožujku ćete prihvatiti posao koji će od vas zahtijevati sposobnost donošenja odluka i ujedno povećati stupanj odgovornosti. Od travnja do lipnja moguće su razmirice sa šefovima. Možda ćete zbog mira na radnom mjestu prihvatiti nova pravila ili više raditi da zadovoljite prohtjeve nadređenih. U tom vas razdoblju očekuju zastoji u provedbi planova. Administrativni poslovi, trgovina, pregovarački i posrednički poslovi nešto će vam teže polaziti za rukom. No zato ponovni uzlet imate u srpnju kada biste mogli dobiti posao izvan granica domovine. 

Jupiterov utjecaj od jeseni više vas okreće k sebi, pa će vam odgovarati tih, miran i predan rad, bez prevelikog javnog isticanja. Bit ćete odlični u istraživačkim poslovima, ali i u medicini i svim humanim djelatnostima. U listopadu, studenome i prosincu ostvarujete lijepe radne rezultate. Prvih šest mjeseci 2016. bit ćete osjetljiva zdravlja pa u posebno od siječnja do ožujka pripazite na srce, kralježnicu i regulirajte tlak. Tada će Mars biti u vašem znaku pa nisu isključene sklonosti upalnim procesima ili ozljedama. Znatno bolje ćete biti svih ostalih mjeseci, a druga polovina godine naklonjena je za sve oblike liječenja i terapija, pa čak i one alternativne prirode. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sretni dani: 

10. veljače, 17. ožujka, 26. lipnja, 4. srpnja, 3. listopada, 27. studenoga

Zdravlje

U prva tri mjeseca godine ćete biti najosjetljiviji – iako vam energije neće nedostajati, nemilice ćete je trošiti. Živite mirnije i urednije. Najbolje ćete se osjećati potkraj godine kad će ojačati vaš imunitet.

Posao

Bit ćete prepuni energije i samopouzdanja, odlučni u svojim ciljevima, prodorni i temperamentni. Radite li kao dio tima, otvoreno ćete isticati svoje zasluge i bit ćete u pravu – skromnosti nema mjesta!

Ljubav

Imat ćete volje za druženjem i zavođenjem. Zaljubljeni će uživati u partnerovu zagrljaju, dok će slobodni graditi osobit odnos s osobom koja zaokuplja njihovu pozornost. Ipak, pazite se veza s oženjenim osobama!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru