Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Slavne žene od prekida se liječe promjenom imidža

Slavne žene od prekida se liječe promjenom imidža
3

Madonna, Jo Wood i Claire Merry, bivša supruga nogometaša Thierry Henryja počele su više vježbati i izazovnije se oblačiti nakon rastave

VIDEO

Okrenuti se sebi jedan je od najboljih lijekova nakon prekida, smatraju stručnjaci, a to je svojim ponašanjem pokazala i Madonna. Pop diva u 50-ima zatražila je razvod od Guya Ritchieja zbog njegova "nerazumnog ponašanja". Razvod je bio brz, javan, uvredljiv za oboje i poprilično nezgodan jer je Guy želio da djeca budu s njim u rodnoj Britaniji. Na kraju su se uspjeli dogovoriti oko svih detalja, a Madonna je poput tinejdžerke hrabro krenula dalje. Pojačala je svoje tjelesne treninge, učestalije se podvrgavala tretmanima za pomlađivanje te počela izlaziti s 30 godina mlađim dečkima (modelima).
- Njegovanje svog tijela, kako biste izgledali i osjećali se sjajno, najbolji je osnaživač samopouzdanja - tvrdi britanska savjetnica za ljubavne odnose Denise Knowles. Ipak, izlaženje s drugim ljudima neće vam pomoći da prebolite bivšeg, dodaje Knowles, ali otkrivanje suprotnog spola nakon prekida može pomoći da krenete dalje.
Jo Wood, supruga Ronnieja Wooda, gitarista Rolling Stonesa, okončala je 23-godišnji brak zbog njegove afere s 20-godišnjom ruskom konobaricom. I ona se okrenula uljepšaanju pa se u posljednje vrijeme često može vidjeti u kožnatim hlačama. Vratila se i manekenskoj karijeri te zavidnu liniju 53-godišnjakinje nedavno pokazala na pisti londonskog Fashion Weeka u odjeći Vivienne Westwood. I Greg Behrendt, autor knjige "Njemu baš i nije stalo" potiče na takve promjene te kaže: Napravite mjesta u životu za sve dobre stvari koje i zaslužujete.

SEKSI RUBLJE ZA DOBAR STAV
Dotjerivanje linije česta je reakcija na razvod, a njoj je pribjegla i Claire Merry nakon razvoda s nogometašem Thierryjem Henryjem. Viđali su je i u trgovinama donjim rubljem, a sve to, kaže Knowles, pomaže ženama da se “vrate u igru”.

SPAS U POSLU I MLAĐIM DEČKIMA
Nakon razvoda s Josipom Radeljakom, Vlatka Pokos okrenula se poslu. Ponude su prštale sa svih strana, a Vlatka se mnogo češće (nego dotad) počela pojavljivati u voditeljskim ulogama. No njenu pažnju zaokupili su i mlađi muškarci, vrlo brzo nakon rastave.

PREKID NOSI VIŠE VREMENA ZA OSOBNE POTREBE
Ako ste odgađali neke svoje želje, ciljeve i snove zbog braka, veze ili djece, idealno vrijeme da to učinite je nakon prekida, savjetuje Denise Knowles. Razmislite što doista želite raditi, počnite istraživati kako biste to mogli ostvariti i ubrzo će se sve početi razvijati, a vas ispunjavati.

ŽENAMA JE POTREBAN OSJEĆAJ PRIVLAČNOSTI
Dobro se osjećati u svojoj koži ženama je vrlo važno i doista pomaže da krenu dalje nakon prekida, objasnila je Denise. Tako vraćaju samopouzdanje, koje je prekid uzdrmao, te seksepil, koji druga strana u dugoj vezi često ne primjećuje koliko bi trebala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku