Lifestyle

Komentari 4

Smeta vam '100 pari' tenisica kod ulaza u kuću? Imamo super jednostavno i jeftino rješenje

Smeta vam '100 pari' tenisica kod ulaza u kuću? Imamo super jednostavno i jeftino rješenje

Samo par plastičnih držača za ručnike i malo prostora uz bok ormara ili na zidu potrebno je kako biste zauvijek riješili problem razbacanih tenisica, ili bilo kojih drugih vrsta cipela

Nepospremljene cipele mogu zauzeti puno prostora kad su pobacane po podu, a jednostavan stalak može riješiti taj problem. 

Žena je objavila video na TikTok-u u kojem je pokazala svoje elegantno rješenje za odbačenu obuću, koja je sad pospremljena, zauzima minimalno prostora i uvijek je dostupna. 

Korisnica Tiktok-a @ash_mul napisala je uz video 'Nema na čemu', a mnogi korisnici ove društvene mreže su se složili da je njezina ideja 'genijalna'.

U videu objašnjava svoje rješenje ovog problema korak po korak.

Prvo, trebate nabaviti zidne nosače za ručnike, koji se mogu kupiti u bilo kojoj većoj trgovini namještaja ili potrepština za kućanstvo. 

Zatim ih jednostavno pričvrstite gdje god želite pohraniti cipele.

Ova je korisnica Tiktok-a spremište postavila na bočnu stranu ormara, kako ne bi bilo vidljivo.

Nakon što pričvrstite nosače za ručnike na vrata, zid ili bok ormara, cipele se jednostavno poslažu na njih. Svaki par je lijepo vidljiv na prvi pogled, bez potrebe za traženjem.

Također ističe koliko prostora uštedi koristeći ovaj trik - pokazujući kako se vrata njezine spavaće sobe mogu potpuno otvoriti, a da joj cipele ne smetaju.

- Tako sjajna ideja - rekao je jedan oduševljeni komentator, dok je drugi napisao da je trik 'jednostavno genijalan'. 

Najčitaniji članci