Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
209 komentara

Evo do kad žene 'mogu' imati dugu kosu i nositi uske hlače

Bez obzira kako izgledale i osjećale se, prema ovim anketiranim ljudima, žene bi nakon 40-e trebale prestati raditi puno toga i izgledati "primjerenije svojim godinama"

Foto: Dreamstime
209 komentara

Ova anketa zapravo je pokazatelj koliko nam tlak može skočiti kad pročitamo ovakve glupaste stvari, piše Huffington Post koji je prenio rezultate ankete o tome kada bi žene trebale prestati s određenim aktivnostima i izgledom da bi bile primjerenije svojim godinama. Proveo ju je Retire Savvy, i iako ona nije ogledni primjer znanstvene zajednice, pokazuje mišljenje određenog dijela publike. 

U njoj su ispitivali Britance do kada bi žene trebale imati dugu kosu, učiti nove tehnologije i nositi uske traperice. Čini se da su anketu ispunjavali vrlo mladi Britanci.

Evo što je pokazala:

  • Nakon 46. godine žene ne bi trebale više nositi dugu kosu, smatraju Britanci koji su otkrili svoja mišljenja u nedavnoj anketi.
  • Također, bez obzira kako izgledala žena ne bi trebala nositi ni uske traperice nakon 47. godine. Sigurno se nisu sjetili Jennifer Lopez. 
  • Tetovaže su ograničili na 38. godinu. To bi valjda trebalo značiti ako ste se u mladosti tetovirali da nakon 38. trebate ići na lasersko uklanjanje. 
  • Selfije ne treba snimati nakon 34. godine, smatraju Britanci. Kako će onda živjeti Kim Kardashian (36)? 
  • Izlaziti možete do 44. godine u klubove, a na glazbene festivale do 45. Odnosi li se to i na poznate glazbenike poput Micka Jeggera (73), Paul McCartneya (74), Boba Dylana (75) koji još uvijek praše po pozornicama? 
  • S učenjem novih tehnologija trebalo bi prestati s 40. godina, kažu u anketi. To bi značilo da većina naših roditelja danas ne zna poslati poruku, email ili se javiti na mobitel jer su mnogi od njih, u vrijeme pojave današnjih mobitela, imali preko 40. Ne zaboravimo i Steve Jobsa koji je većinu današnjih revolucionarnih noviteta smislio nakon svoje 40-e.
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message