Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Sol i voda odlični su za oblikovanje blagih kovrča

ok sušite kosu fenom, češljajte je prstima dok ne bude oko 80 posto suha, a tek je potom možete početi četkati. Tako ćete izbjeći oštećivanje

Shutterstock
Foto: Shutterstock
1 komentara

Slana voda u spreju odlična je za oblikovanje raskošnih uvojaka, ali i povećanje volumena polukovrčavoj kosi. Dovoljno je pomiješati nekoliko žlica soli i vodu u bočici s raspršivačem, nanijeti na vlažnu kosu i razmrsiti je prstima.
- To je slično kao na moru. Sol malo skori kosu i podigne je tako da ona postaje čvršća - objašnjava frizerka Sena Dumnica.
- Čvrstoća ovisi o količini soli koju stavite. Preporučila bih pola vode, pola soli i izdaleka lagano poprskate. No, sol pomalo isušuje kosu, tako da ne preporučujem feniranje - dodaje Dumnica.
Za seksepilan izgled kose presudno je i kvalitetno šišanje. Kosa koja je sva iste dužine često izgleda dosadno i bezlično, a slojevito šišanje daje joj volumen i omogućuje da pada u seksi uvojcima. Bojite li kosu, izrast popravljajte jedanput na mjesec. Čekate li predugo, frizer će vam morati nanijeti boju na cijelu kosu, što će je izložiti nepotrebnim oštećenjima.

>>> Dok sušite kosu fenom, češljajte je prstima dok ne bude oko 80 posto suha, a tek je potom možete početi četkati. Tako ćete izbjeći oštećivanje.

>>> Pundža može biti seksi ako nije presnažno zategnuta. Prstima skupite kosu i učvrstite je gumicom ili kopčom. Neka koji pramen 'pobjegne’.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message