Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
11 komentara

Spasio je 70 konja iz klaonice, sada žive na njegovom imanju

Willie surađuje sa volonterima iz skloništa za konje u Teksasu, zajedno pokušavaju utjecati na donošenje novog zakona kojim bi se klanje ovih plemenitih životinja zabranilo

11 komentara

Willie Nelson (85), američki glazbenik i aktivist za legalizaciju marihuane, veliki je ljubitelj konja. Smatra da su to divne, pametne i suosjećajne životinje koje nisu zaslužile da život skončaju u klaonici.

Objavljuje Willie NelsonPonedjeljak, 1. svibnja 2017.

Od sigurne smrti spasio je već 70 konja i smjestio ih na svoj ranč velik gotovo tri četvorna kilometra u Teksasu gdje slobodno trče poljima. Spašavanjem konja iz klaonica bavi se godinama.

Good Ole Willie Nelson!! ~Wildcat in KY~

Objavljuje Horses and Country ThangsSrijeda, 8. siječnja 2014.

- Moji konji su vjerojatno najsretniji konji na svijetu. Dva puta na dan ih hranimo, a to da su skoro završili pod nožem sada im vjerojatno nije niti na kraj pameti. To su sretni konji - rekao je dok je travom hranio jednog od njih.

Willie Nelson: The Love of Horses has been nominated for a People's Telly Awards! This is a fan voted award. Click the...

Objavljuje Bo DerekSrijeda, 18. ožujka 2015.

Willie toliko voli ove životinje da im je posvetio i pjesmu 'The Love of Horses' (ljubav konja) za koju je 2015. godine osvojio nagradu.

Willie Nelson Band

Objavljuje Sand Wash Basin Wild HorsesUtorak, 16. listopada 2012.

Uz sve to, surađuje i sa volonterima iz tamošnjeg skloništa za konje - pokušavaju utjecati na donošenje novog zakona kojim bi se klanje ovih plemenitih životinja zabranilo. I njegov sin Lukas se uključio u akciju, prenosi moon-child.net.

Willie Nelson has over 70 horses in his teaxas ranch he has rescued from slaughter. What a great man

Objavljuje Barbara St JohnNedjelja, 28. prosinca 2014.

Pogledajte njegov ranč u videu:

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message