Na Gastro festu pripremale su se pizze, tjestenine, specijaliteti od mesa i mnoge druge delicije. Nagrade je odnio Splićanin Petar Vlak, koji nam je otkrio kako pripremiti njegov pobjednički recept
UKUSNI CAPPELLACCI
PLUS+
Splićanin je osvojio pehar i tri zlata za tjesteninu s gljivama na Gastro festu: Donosimo recept
Splitski chef Petar Vlak (32) osvojio je tri zlata i pehar za najbolje moderno jelo na natjecanju 400 kuhara iz 11 zemalja na Gastro festu u Nišu. Na devetom izdanju tog festivala nadmetali su se u pripremi jela moderne kuhinje, pizze, tjestenine, specijaliteta od mesa i ribe te restoranskih deserata. Bila su tu i natjecanja u nacionalnoj kuhinji, u kuhanju riblje juhe u kotliću, a istodobno su trajali master classovi uglednih chefova iz regije te veliki sajam domaćih proizvoda.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku