Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Spreman doručak i poljupci su recept za odličan jutarnji seks

Najljepše dobro jutro: Muškarci su uvijek za, ali ženama treba malo vremena i emocionalnog uzbuđenja pa da bi došlo do buktanja strasti, treba početi nježno...

Fotolia
Foto: Fotolia
6 komentara

Muškarci su ujutro raspoloženiji za seks od žena, to je činjenica. Njih uzbuđuje pomisao da se mogu poseksati čim otvore oči, a posebno ih napaljuje to da snenu partnericu strastveno razbude. Nažalost, većina žena nije oduševljena tom idejom, ističe dr. Kamal Khurana. Osim toga, buđenje djeluje kao viagra - zbog hormona krv počinje brže i jače kolati, pa se muškarci bude “spremni”, a ženama je teže biti raspoloženima za seks ujutro. 

Dok muškarci jedino što trebaju jest otuširati se i otići na posao, kad se probude, ženama je trenutačno pred očima raspored svega što ih čeka, od pripremanja doručka i spremanja djece za školu do posla... Pa ako je njemu jako napet seks ujutro, osim buđenja poljupcem i maženjem, neka se potrudi ustati malo ranije i pripremi doručak. Ona će tad imati manje razloga za negodovanje i više vremena da se prepusti uživanju odmah ujutro. 

Žena želi seks kad je emocionalno uzbuđena pa produljite maženje

Žena ima potrebu za seksom ako je emocionalno uzbuđena, a kad tek otvori oči, malo je vremena za takvu situaciju, objašnjavaju psiholozi. Na muškarcu je da ujutro produlji maženje kako žena seks poslije buđenja ne bi doživjela kao čistu mehaniku.

Dokažite svome muškarcu da niste mrgud i preuzmite inicijativu

Nije istina da sve žene ne vole seks ujutro, samo im treba malo više vremena da se uzbude nego muškarcima, navode seksolozi. A kako bi svome muškarcu dokazale kako niste mrgud, iznenadite ga i inicirajte seks umjesto njega. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message