Lifestyle

Komentari 0

Spremni? Objavili datume nove MAGENTA 1 B2B RUN sezone

Počnite planirati poslovnu 2018. godinu jer su objavljeni datumi nove MAGENTA 1 B2B RUN sezone

Gotovo dva mjeseca nakon što je više od 6.500 sudionika obilježio treće izdanje MAGENTA 1 B2B RUN poslovnog događanja, definirani su datumi nove MAGENTA 1 B2B RUN sezone. Tako se sljedeće godine ponovno družimo u četiri najveća hrvatska grada, točnije 12. svibnja u Splitu, 24. svibnja u Rijeci, 14. lipnja u Osijeku te 13. rujna u Zagrebu.

Zašto ne smijete propustiti novo izdanje ovog najvećeg poslovnog događanja u Hrvatskoj, doznajte od iskusnih sudionika iz različitih kompanija.

- Volim trčati na MAGENTA 1 B2B RUN-u jer trčati tamo može svatko – od super talenata do trkača koji su se baš zbog ovog koncepta utrke odlučili dignuti s uredskog stolca i trčati s kolegama. Volim MAGENTA 1 B2B RUN zbog novih poznanstava i novih lokacija za trčanje, a najviše jer podiže svijest o važnosti fizičkog kretanja među poslovnim (sjedilačkim) svijetom -kaže Silvia Šimunović, kapetanica trkačkog tima Atlantic Grupe.

- MAGENTA 1 B2B RUN je zbilja jedinstveno događanje koje na istom mjestu okuplja različite profile ljudi. Na njemu sudjelujem od prvoga dana i jako mi je drago vidjeti kako MAGENTA 1 B2B RUN raste, a skupa s njim i svijest o važnosti dobrobiti zaposlenika. Posebno je motivirajuće vidjeti volju i odlučnost kojom sudionici pomiču vlastite granice, bez obzira jesu li početnici, rekreativci ili iskusni trkači - kaže Bojan Mušćet, kapetan trkačkog tima Hrvatskog Telekoma.

- Svake godine trčim na MAGENTA 1 B2B RUN-u i uvijek se jednako veselim. MAGENTA 1 B2B RUN je idealna prilika za zajednička druženja s kolegama i partnerima izvan uredskoga okruženja. Izuzetno sam ponosna što smo ove godine uspjeli potaknuti gotovo cijelu agenciju na sudjelovanje jer kroz trčanje imamo priliku spojiti ugodno s korisnim i osjećati se bolje - priča Amela Pašalić, kapetanica trkačkog tima agencije 404.

- MAGENTA 1 B2B RUN je pravo mjesto za pokretanje, stvaranje zdravih navika i pretvaranje kolega u prijatelje. Teško je nadmašiti osjećaj kada se postignu osobni i timski ciljevi i nema boljeg od zajedničkog ponosa nakon postignutih rezultata. Upravo zato se sve veći broj naših kolega i zaposlenika odlučuje sudjelovati na MAGENTA 1 B2B RUN-u te okušava u svojim prvim trkačkim koracima - dodaje Morana Stričić, kapetanica trkačkog tima GRAWE osiguranja.

Najčitaniji članci