Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
21 komentara

Sretno Valentinovo! Dostavom naruči kondome ili vibratore...

Nevino smo danas u vrijeme ručka krenuli gledati što bi mogli naručiti, upalili aplikacije na mobitelu da vidimo kakva je ponuda, kada su nas odjednom počele zasipati zanimljive 'valentinovske' ponude...

Foto: Dreamstime/Screenshot (Glovo)
21 komentara

Ako ste jedni od onih koji često naručuju hranu, bilo to na poslu ili doma, vjerojatno ste se odavno počeli služiti mobilnim aplikacijama za dostavu iste.

'Taksija za hranu' sve je više jer je potražnja sve veća, ali sukladno s time, proširena je i ponuda. Više se ne dostavlja samo hrana, već i lijekovi te namirnice iz dućana.

AKO VAM FALI INSPIRACIJE... Drukčije Valentinovo: Nema te koju bih radije živcirao od tebe

Nevino smo danas u vrijeme ručka krenuli gledati što bi mogli naručiti, na mobitelu upalili Glovo da vidimo kakva je ponuda, kada su nas odjednom počele zasipati zanimljive 'valentinovske' ponude...

Foto: screenshot/ Hranu smo odabrali na brzaka i dok smo čekali, krenuli smo dalje istraživati što se sve nudi.  Neki od nas u redakciji nisu još kupili poklon za svoju bolju/goru polovicu, pa ih je posebno zainteresirala kategorija 'pokloni' i 'Valentinovo'.

Jednim klikom dalje, stigli smo do otkrivenja da neki neće morati poslije posla trčati po trgovačkim centrima za poklon u zadnji čas već da mogu i dar naručiti preko aplikacije...

U ponudi su najviše proizvodi namijenjeni ženama, kao što su parfemi, začini, čajevi i nakit.

Posebna ponuda nalazi se u kategoriji 'Valentinovo' gdje također možete dostavom naručiti poklone, ali i slastice te cvijeće.

Ono što nas je najviše oduševilo što pod tom kategorijom postoji i potkategorija 'Sex Shop'.

Foto: screenshot/

Koje vrijeme za biti živ! Od sada ni po kondome ne morate do dućana

Za sve one kojima se danas možda 'posreći', imajte na umu da po kondome ne morate do obližnjeg dućana ili kioska, aplikacija vam je olakšala i na ovom području!

U njihovoj ponudi imate više od 20 vrsti kondoma, ali to nije sve! Ako naručite odmah...

Foto: screenshot/

Nude i skoro 50 vrsta vibratora za dame koje su danas možda same, u rasponu cijena od 100-800 kn, ali i skoro 15 vrsti afrodizijaka u obliku kapi.

Foto: screenshot/

Foto: screenshot/

Sada kad smo vam prenijeli ovu zaista korisne informacije, napuštamo vas, hrana nam je zaista brzo stigla, a već se i ohladila...

POGLEDAJTE VIDEO:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message