Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

Štakori i žohari: Nepozvani gosti u vašoj hotelskoj sobi

Štakori i žohari: Nepozvani gosti u vašoj hotelskoj sobi
4

Svi smo vrlo uzbuđeni kad znamo da odlazimo na odmor u hotel gdje ne moramo pospremati i brinuti o redu, ali ponekad to nije slučaj. U videu pogledajte zašto

VIDEO

Krevetne stjenice

Postoji ogroman broj insekata koji nas pikaju i grizu u različitim situacijama. Ose, mravi i muhe nisu ništa naspram nametnika koji se danju uvlače u krevete, a noću grizu one koji u njima spavaju. Hotelske sobe jedne su od najčešćih meta krevetnih stjenica, nametnika koji se jako brzo šire. Na internetu čak postoji stranica koja bilježi hotele u kojima su gosti zamijetili postojanje stjenica. Trenutno su registrirani samo hoteli u sjevernoj Americi i u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Iskorišteni prezervativi

Hotelske sobe uvijek se nađu na popisima poželjnih romantičnih destinacija. Nekad su one i mjesto obavljanja rada 'najstarijeg zanata'. Isto tako, često su krajnje odredište dvoje stranaca u noći ili izvanbračnih avantura. Da skratimo priču, u hotelskim sobama ljudi se konstantno seksaju. A na (ne)sreću, zaštićeni seks praksa je u gore navedenim situacijama. Zaštićeni seks vrlo je pohvalan, ali neuklonjeni iskorišteni prezervativi iz hotelskih soba nisu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Žohari u posjeti

Imamo ih doma, imamo ih u garaži i u vikendici. Posljednje što želimo je gledati ih i na odmoru. Ali i žohari vole hotelski smještaj. Uglavnom, žohari su često naši tajni, nepozvani gosti.

Štakori se šuljaju iz prikrajka

Slično kao i žohare, štakore zbilja ne želimo viđati u svojim sobama, no i njih se teško riješiti. Posebice ukoliko idete na odmor na neku egzotičnu destinaciju. Ponegdje i hotele s pet zvjezdica muči borba s kanalizacijskim miševima.

Dok je mrlja samo na plahti, to i nije tako loše

Neki hoteli nemaju običaj prečestog pranja posteljine. Umjesto toga krevete samo nanovo slože. Krevete često prekrivaju šarenim uzorcima upravo zato da zakamufliraju mrlje koje se ne daju oprati. Dovoljno je samo podići plahtu s kreveta i baciti oko na zamrljani madrac. Sigurno više nećete 'žuriti' u krevet.

Koliko god odvratne bile, možda vas ove pojave bar uspiju natjerati na to da napustite svoju hotelsku sobu i krenete po ono po što ste i došli-potpuno uživanje u prirodnim i kulturnim znamenitostima na svom odmoru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise
'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'
IMA ISKUSTVA

'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'

Britanka Almara Abgarian naišla je na popis koji je neko vrijeme radila. Otkriva listu muškaraca s kojima je spavala te se sjeća raznih iskustava i prilika na raznim putovanjima