Obavijesti

Lifestyle

Komentari 37

Štedila godinu dana, pa kupila kuću s 22 godine i renovirala je do temelja: Uživala sam u tome

Štedila godinu dana, pa kupila kuću s 22 godine i renovirala je do temelja: Uživala sam u tome

Rebecca Yasmin (22), stručnjakinja je za digitalni marketing, a u svom videu objasnila što je sve morala učiniti da bi dobila dom iz snova. Ukratko - skoro sve

VIDEO

Korisnica Tik Toka  Rebecca Yasmin (@beingbecs) podijelila je svoje putovanje do savršenog doma, od trenutka kad je kupila svoj prvi dom, sa samo 22 godine, pa do trenutka kad je, pune dvije godine nakon toga, završila s renoviranjem i napokon mogla useliti.

POGLEDAJTE VIDEO: Napokon počinje rušenje nakon zagrebačkog potresa

Pokretanje videa...

Rušenje kuća 01:33

Rebecca je, naime, prvo otišla od roditelja u unajmljeni stan, a onda se odlučila vratiti i uštedjeti za polog za vlastiti dom, za što joj je, kako kaže, trebalo oko godinu dana. Inače radi kao mentorica za digitalni marketing i od 18. godine radi za veliku korporaciju i štedjela je baš svaki peni koji je mogla kako bi što prije došla do cilja i kupila kuću. 

A kad je uspjela u tome, poželjela je stvoriti kuću iz snova, pa ju je odlučila srušiti gotovo do temelja, kako bi iznova odredila veličinu i izgled svake prostorije. 

 - Trebalo mi je otprilike između 6 do 12 mjeseci da uštedim, štedjela sam 500 - 1000 funti, odnosno 4400 do 8800 kuna mjesečno kako bih uspjela osigurati polog - kaže.

Osim toga, nešto novca trebalo je staviti na stranu kako bi imala sredstava za renoviranje doma. 

U kući je promijenila sve električne instalacije, srušila neke i gradila nove zidove, s tim da je i postojeće trebalo urediti. Na kraju je promijenila cijelu kuhinju.  

- To je najbolja odluka koju sam ikad donijela. Obožavala sam svaku sekundu koju sam provela u dizajniranju kuhinje i pokazalo se da ona može biti i puno jeftinija nego što ljudi misle - objasnila je.

Kaže kako je kuhinju kupila, no svima savjetuje da ju montiraju sami, jer će tako izbjeći dodatne troškove.

@beingbecs

It’s been 2 years since I got the key to my own home and renovated it! Forever grateful 🤍 #homerenovation #firsttimehomebuyerlife #housetohome

♬ Can We Kiss Forever? - Kina

Njezin videozapis prikazuje postupak renoviranja kuće korak po korak, od uređenja zidova svježom bojom te postavljanja novih tapeta i tkanina. 

Mlada vlasnica odlučila se za neutralne boje na zidovima, drveni pod i krem boju tepiha. Izabrala je elegantan namještaj, uključujući ogromno zrcalo, stakleni stol za blagovanje sa stolicama od sivog baršuna iz kolekcije kućnog pribora Michelle Keegan, mramorni kamin i detalje koji su domu dali dozu privlačnosti kakvoj teže influenceri. 

Mnogi koji su pogledali video oduševljeni su transformacijom. 

- Čestitam, prekrasno je, obavili ste nevjerojatan posao - napisala je jedna korisnica Tik Toka, dok druga piše: 'Izgleda predivno, netko vam je morao pomagati, niste to mogli sami!'

Još jedna korisnica TIK Toka rekla je da sama ne bi imala strpljenja odraditi baš svaki korak uređenja doma bez da majstori odrade veći dio posla, prenosi The Sun.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith