Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
članak

Stiže Chill&Grill: Na Bundeku će roštiljati i chef Marin Rendić

Naše će meso na Chill&Grillu biti marinirano, a tehnike kuhanja koje koristim u Apetitu bit će prilagođene kako bi jela pripremili brže, ali da zadrže izvorni okus, otkrio nam je chef restorana Apetit

Komentari 1 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Od najstarijeg
  • Od najnovijeg
  • Avatar adio_tata
    adio_tata

    To je onaj festival na kojem ti burger koji nije ništa bolji od onog u limenjacima naplaćuju 70 kn???

    Utorak, 16.04.2019. u 10:11
  • Ne slažeš se? Komentiraj!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Message