Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Što mislite o ovim zarukama? Zaprosio curu dok je spavala

Što mislite o ovim zarukama? Zaprosio curu dok je spavala

Mnogi ljudi sanjaju o velikim gestama i iznenađenjima za zaruke, no ovaj muškarac dugo je razmišljao dok mu na pamet nije pala neobična ideja. Kako kaže, njegovu ženu je 'jako teško iznenaditi'

Michael Mayorga postavio je fotografiju na Facebooku u kojoj je otkrio kako je zaprosio svoju djevojku Jamilah Williams dok je spavala. Stavio joj je prsten na ruku prije nego što se probudila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Na kraju je smislio plan za prosidbu i podijelio ga na društvenim mrežama, a neki su ga zbog toga prozvali 'genijem'.

Michael Mayorga iz Miamija na Floridi u opis fotografije je napisao: '5:00 sati ujutro je. Već tjednima planiram kako ću je zaprositi... ti znaš svaki moj potez i jako te teško iznenaditi. Ali šalu na stranu, jer sada ćeš se probuditi s tri iznenađenja ... telefonom prepunim obavijesti o čestitkama, sa zaručničkim prstenom i sa slikom na kojoj ti spavaš, a znam da ne želiš da ju cijeli svijet vidi. IZNENAĐENJE !!! Obavijestit ću vas što je rekla kad se probudi.'

Bilo bi prilično grozno da je rekla ne, zar ne? Objava je od tada podijeljena preko 236.000 puta, a lajkalo ju je više od 337.000 ljudi.

Neki od komentara su bili: 'Nadam se da si još uvijek živ', 'Od tada nisi ništa objavio.. ili slavite ili si mrtav..'

Na svu sreću, djevojci Jamilah se svidjelo iznenađenje pa se javila na društvenim mrežama i napisala: 'Da! Ne mogu vjerovati. Bože, nevjerojatan si što si mi poslao ovog čovjeka koji me stvarno voli. Michael Mayorga jako te volim. Kad čovjek pronađe dobru stvar, ne mora za ništa moliti', piše Mirror.