Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Što su veće bjeloočnice, lice je mlađe i svježije

Što su veće bjeloočnice, lice je mlađe i svježije
1

Ništa ne može dodati godine kao pogrešno šminkanje, tvrde stručnjaci. Zato puder treba birati i nanositi vrlo pažljivo, baš kao i rumenilo

VIDEO

Što se više kože vidi, to bolje, kaže američka vizažistica Sandy Linter.
- Ako je hidratizirana i njegovana, koža bez šminke uvijek izgleda mladolikije od one prekrivene slojem pudera - objašnjava.
Teška je šminka najbrži i najlakši način dodavanja godina, ističu stručnjaci. Stoga umjesto nekoliko slojeva pudera odaberite nježnu, prozračnu podlogu ili tonizirajuću kremu. Također, nakon što je nanesete, kako biste uklonili višak, vlažnom spužvicom prijeđite preko područja sa sitnim borama. Osim pudera, i maskara dodaje godine ako je ne upotrebljavate umjereno. Preporučljivo je, kažu vizažisti, izbjegavati nanošenje maskare na donje trepavice. - Premažite gornje trepavice crnom maskarom, a donje ostavite prirodnima. To će dodatno istaknuti bjeloočnice - tvrdi Sandy Linter. Nikako ne zaboravite uvijač. Uvijanjem trepavica oči postaju vizualno veće, a time i mlađe.  

PRESVIJETLI PUDER ISTIČE SITNE BORE
Čak i ako imate svijetlu kožu, birajte za nijansu ili dvije tamniji puder sa svjetlucavim česticama, što daje licu sjaj, kažu vizažisti. Puder svjetliji od prirodne boje kože istaknut će bore na licu.


KOREKTOR ISTIČE PODOČNJAKE
Koža ispod očiju s godinama postaje sve tanja. Zato deblji sloj korektora ispod očiju djeluje poput cementa. Nanesite ga četkicom za šminku koja ravnomjerno raspoređuje boju u tankome sloju.   

PROZIRNO SJAJILO ZA PUNE USNE
Prejake i pretamne nijanse ruževa tankim su usnama preteške. Radije odaberite ružičastu boju. No najbolje se odlučiti za prozirno sjajilo, koje vizualno povećava usne.

OČI SE 'NE VOLE' ŠMINKATI PUDEROM U PRAHU
Puder u prahu uklanja sjaj s nosa i brade, no na drugim dijelovima lica ističe bore te može učiniti da koža izgleda presuho. Zato je važno izbjegavati njegovo nanošenje na područje oko očiju.

S RUMENILOM 'VISOKO' I NJEŽNO
Rumenilo naneseno na jagodice obraza ističe opuštenu kožu. Stoga ga je bolje nanijeti na najviše točke kostiju lica. Također je važno izbjegavati dramatične boje i nijanse.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku