Obavijesti

Lifestyle

Komentari 29

Strast koja traje i traje: Otkrijte kako ju zadržati u vezi i nakon prvih par strastvenih mjeseci

Strast koja traje i traje: Otkrijte kako ju zadržati u vezi i nakon prvih par strastvenih mjeseci

San svakog muškarca je da se žena baci na njega čim on otvori vrata, no kod većine žena strastven seks dolazi tek nakon maženja i senzualne predigre.  Kako bi stigli do vrhunca, oboje moraju uložiti trud

VIDEO

Partneri koji usprkos dugoj vezi ne skidaju ruke jedni s drugih, uživaju u strasti upravo zato što to čine često, pokazuju istraživanja. Što češće vodite ljubav, to ćete se lakše opustiti, bolje upoznati partnerovo tijelo i prije uskladiti, tvrde psiholozi. No da bi želje postale praksa, predigra treba započeti prije no što dospijete u krevet.

POGLEDAJTE VIDEO: Zaljubljeni su pod utjecajem hormona

Pokretanje videa...

00:35

Da bi se opustile i prepustile užitku, žene moraju imati zadovoljena sva osjetila. Stoga je najbolje krenuti s mirisnom kupkom, zavesti je ukusnim zalogajima i poljupcima, a tek tada krenuti u daljnja istraživanja njena tijela u spavaćoj sobi. 

Neprestana promjena položaja može dobro izgledati na filmu, no ako je veza na početku, stanite na loptu i najprije otkrijte što ona zaista voli. 

Par trikova za muške kako udobrovoljiti partnericu: 

  • Ima li loš dan, ne navaljujte pošto-poto. No dočeka li je uredan stan i nježno maženje, lakše ćete je odobrovoljiti
  • Osjećati će se poželjno ako joj otvoreno (po)kažete koliko su vam lijepi njezino lice i tijelo 
  • Scene iz filmova mogu poslužiti kao inspiracija, no u stvarnom životu rijetko uspijevaju

Prvo kupka, zatim strast

Bez obzira na to koliko je partner privlačan, miris znoja ili loš zadah djeluju kao antiafrodizijak. Ne stignete li skočiti pod tuš, napunite kadu za dvoje. 

Umjereno s alkoholom 

Čaša vina diže raspoloženje, ali boca ga spušta, stoga budite umjereni s alkoholom. Vino u lijepim čašama ili liker primamljive boje i okusa bude libido.

Izgled nije presudan 

Ono što žene traže su šarm i samopouzdanje. Stoga ne osjećate li se dobro u svojem tijelu, možete prigušiti svjetlo, ali imajte na umu da izgled nije presudan.

Senzualno prije svega 

San svakog muškarca je da se žena baci na njega čim on otvori vrata, no kod većine žena strastven seks dolazi tek nakon maženja i senzualne predigre. 

Čokoladno istraživanje

Erogene zone nisu kod svih ljudi jednake, a kako biste ih otkrili počnite istraživati. Mogu vam pomoći šlag i čokoladni preljev ili pak ulja za masažu. 

Maštovita igra istine 

Novo i neistraženo je uvijek zanimljivije. Stoga uvodite promjene što je češće moguće. Ako vam je neugodno izreći na glas, zaigrajte bocu istine.

Maraton umjesto sprinta 

Bit vođenja ljubavi nije što prije doći do cilja. Zastanite, gledajte se u oči i umjesto sprinta dobit ćete maraton u kojem će partneri izaći kao pobjednici. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...