Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Strijelac (22.11. - 21.12.) će se aktivno zauzimati za pravdu

Strijelac (22.11. - 21.12.) će se aktivno zauzimati za pravdu
4

Stalno ćete pokretati poslovne projekte, a uz to ćete uspijevati pronalaziti i dovoljno slobodnog vremena. Uspješno ćete se uključiti u neki oblik poslovnog usavršavanja

VIDEO

Pred vama je godina u kojoj ćete biti vrlo ambiciozni. Ulagat ćete mnogo energije kako biste se probili do vrha i ostvarili natprosječne rezultate. Pri tome se nećete plašiti nikakvih iskušenja. Neće vas pokolebati ni nesklonost nadređenih koji će iskoristiti svaku priliku kako bi vam nešto zamjerili. Za ostvarivanje stabilne životne situacije trebali biste pronaći nove načine zarađivanja novca. 

U početku vam to neće ići posve lako, no s dolaskom ljeta vi ćete pokrenuti poslove koji će se financijski pokazati veoma uspješnima. Tako ćete potvrditi svoje vrijednosti i dobiti priliku da si osigurate mir u obiteljskom okruženju. U drugom je dijelu godine lako moguće da naslijedite neku veću vrijednost. Odnosi s prijateljima neće biti baš najblistaviji. U nekim trenucima činit će vam se kao da većinu tih odnosa održavate samo iz navike. 

Razmišljat ćete o konačnom prekidu nekih od tih veza, no nećete biti odlučni u pokretanju prvog koraka pa će situacija neko vrijeme biti nedefinirana. Vaša osjetljivost na društvene nepravde potaknut će vas na neki oblik angažmana. Više se nećete moći suzdržavati, biti pasivni i šutjeti pa ćete se početi vrlo aktivno zauzimati za pravdu i društvene promjene.

Tijekom ljeta mogući su nesporazumi s nekim od rodbine. Imat ćete potpuno različita mišljenja koja će biti gotovo nemoguće uskladiti. Zbog toga se ne preporučuje da ulazite ni u kakve dulje rasprave. Jednostavno se okrenite svojim poslovima i zaboravite tuđe probleme. Općenito gledajući, vaša obiteljska situacija bit će prilično nejasna. Raspoloženje će vam oscilirati od velike nadahnutosti do potpune zbunjenosti i osjećaja kako vas se stalno podcjenjuje. Vrlo ćete se često doživljavati kao žrtvu kojom se drugi koriste kako bi ispunili svoje želje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bilo bi najbolje kad biste pokušali pronaći neku sredinu. Nema nikakva smisla pomagati drugima ako se pritom ne osjećate zadovoljnima. Na vašemu radnome mjestu početkom jeseni zavladat će skladni odnosi. U tim ćete se trenucima na poslu osjećati znatno bolje negoli kod kuće. S veseljem ćete ostajati prekovremeno koliko god to bude trebalo te ćete uživati u plodovima svoga rada. 

Sprijateljit ćete se s kolegom i vrlo ćete često s njim uz čaj ili kavu razgovarati o svemu što vas tišti. U ljubavnim će odnosima biti sve samo ne mirno. Iz dana u dan doživljavat ćete neka veoma neobična iskustva. U nekim će vam se trenucima činiti kako uopće ne živite u stvarnosti. Jednostavno će sve biti moguće, a zbog toga ćete vrlo teško moći planirati budućnost. Život u sadašnjosti bit će vam jedini mogući izbor.

Ljubav

Već na početku godine postat će vam jasno kako ne uspijevate kontrolirati ništa vezano uz svoje ljubavne odnose. Zaljubit ćete se u vrlo neobičnu osobu koja će vas natjerati da zaboravite predrasude koje ste godinama stvarali. U toj ćete vezi biti slobodni izražavati sve ono što ste skrivali pred drugima. Na vašu žalost, ta veza neće dugo potrajati. Tijekom ljeta nastavit ćete eksperimentirati s povremenim ljubavnim avanturama, u kojima često nećete vidjeti nikakva smisla. No kraj godine donijet će vam smirivanje i dragocjene kontakte s vrlo brižnim ljudima. 

Obitelj

U obitelji ćete se tijekom godine razilaziti s ukućanima kad je riječ o tome što je prioritet u trošenju novca. Oni će vas osuđivati zbog toga kako ga vi trošite te će se iz sve snage truditi nametnuti vam svoje ideje o tome kako biste trebali štedjeti. Pokušajte zaboraviti te prigovore i novcem upravljajte onako kako smatrate da je najbolje. Netko iz obitelji tražit će pomoć u svakoj, i najmanjoj aktivnosti. Vi ćete u početku biti stalno na usluzi, no postupno će vas početi živcirati takav eksploatatorski odnos. Ako išta želite promijeniti, trebali biste jasno i glasno reći što mislite.

Zdravlje

Sljedeće godine zdravlje će vam biti gotovo savršeno. Možete biti sigurni kako će vaše htjelo sjajno funkcionirati te ćete biti u veoma dobroj kondiciji. Svemu tome pogodovat će vaša sklonost fizičkim aktivnostima i zdrav način života. Ako svemu tome uspijete pridružiti i dovoljno odmora, svi će zamijetiti kako izgledate mnogo bolje nego prije. Tijekom ljeta poželjet ćete postići idealnu težinu. Posebno ćete paziti što jedete i počet ćete još više trenirati. Jedini zdravstveni problemi koji vas mogu pogoditi vezani su uz istegnuća pri trčanju i promuklost od hladnih pića kojima ne možete odoljeti.

Posao

Ako izuzmemo vrlo česte nesuglasice s nadređenima, pred vama je poslovno vrlo uspješna godina. Sve što budete pokrenuli, donosit će dobre rezultate i tako vam omogućiti bolje pozicije za osmišljavanje novih poslova. Bit ćete veoma vrijedni te ćete lako rješavati i naizgled najsloženije probleme. Vaša kompetentnost ostavljat će dobar dojam na sve koji budu radili s vama. Mnogo ćete se kretati i vrlo često odlaziti na poslovna putovanja. Tijekom jeseni vrlo je moguće da ćete upisati neki tečaj ili usavršavanje. Želite se potpuno osposobiti za ono što radite. Krajem godine naći ćete vremena za kraći odmor.

Simbolika

Među zodijačkim je znakovima Strijelac poznat prema velikoj potrebi za slobodom. Pripadnici ovoga vatrenog znaka vrlo teško ulaze u brak, a i kad se vjenčaju, očekuju od partnera da bude tolerantan. Oni se stalno moraju kretati. 

Loše razdoblje

Od siječnja do veljače - Sukobljavat ćete se s nadređenima. Burno ćete reagirati na svaku kritiku.

Od kolovoza do rujna - Vašom će se krivnjom naglo prekinuti ljubavna veza. Bit ćete veoma tvrdoglavi.

Od listopada do studenog - Zahladit ćete odnose s vrlo vam bliskom osobom. Budite tolerantni.

Dobro razdoblje

Od travnja do svibnja - Zahvaljujući svojoj inventivnosti, moći ćete osjetno poboljšati mjesečna primanja.

Od lipnja do srpnja - Uz malo inventivnosti i mnogo truda osmislit ćete vrlo profitabilne projekte. Sve će ići lako.

Od prosinca do siječnja - Na kraju godine uživat ćete u plodovima svog rada. Financije će vam biti u finom plusu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara