Obavijesti

Lifestyle

Komentari 18

Supertrik za smrdljive tenisice

Supertrik za smrdljive tenisice

Ako vam tenisice ne mirišu baš onako kako biste željeli, a ne želite ih često prati u perilici rublja, ovih nekoliko jednostavnih i brzinskih savjeta mogli bi vam pomoći

Lynsey Crombie otkrila je kako bi šampon za suho pranje mogao biti vaš spasilac u borbi sa neugodnim mirisima tenisica. Kraljica čišćenja poznata po pametnim savjetima i trikovima u domaćinstvu, na svom je Instagramu objavila video u kojem je napisala: 'Ako vam tenisice ne mirišu dobro isprobajte neki od ovih jednostavnih savjeta'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Uzmite suhi šampon u spreju i pošpricajte ga u unutrašnjost jedne i druge tenisice. One će poprimiti svježi miris. 

Ako se taj proizvod koristi kako bi vaša kosa izgledala i mirisala bolje, onda će i bolje mirisati vaše tenisice, tvrdi Lynsey.

Ali ako u blizini nemate suhi šampon, ne brinite, može vam pomoći i vrećica čaja. Stavite po jednu vrećicu u svaku cipelu. To će u  ukloniti neugodne mirise, govori kraljica čišćenja te objašnjava kako su vrećice čaja super upijajuće, pa će odmah isisati vlagu i neugodne mirise.

Samo ih nakon upotrebe nemojte zaboraviti baciti jer ako od tih vrećica pripremite čaj nećete baš uživati u njemu.

Za kraj, Lynsey je rekla da u svaku cipelu pospe malo sode bikarbone koja djeluje na isti način.

Impresionirani korisnici komentirali su kako će definitivno isprobati metodu sa suhim šamponom: 'Kakvi sjajni savjeti! Odmah ću isprobati ovo sa suhim šamponom. Tenisice su mi se neki dan smočile i stvarno smrde', piše The Sun.