Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Danas na Chill&Grillu zaplešite uz partnere Viktorije i Kedže

Danas na Chill&Grillu zaplešite uz partnere Viktorije i Kedže

ZABAVA ZA PRAZNIK RADA Nakon velikog JoomBoos meetupa naučite plesati bachatu - sve popularniji latinoamerički ples pomalo sličan salsi i osvojite slatke poklon pakete

VIDEO

Sve do petka imate priliku posjetiti Chill&Grill, najbolji festival klope, cuge i mjuze na Bundeku. Danas, povodom Praznika rada, bogati program počinje već u 10 ujutro i traje do ponoći. 

Na velikom JoomBoosovom meetupu u Lino kućici u 16:10 možete se podružiti s omiljenim influencerima, a nakon toga, u 17 sati očekuje vas i plesno-kulinarski show by Podravka.

Super recepti s Bundeka: Fini azijski sendviči i 'party' wok
Super recepti s Bundeka: Fini azijski sendviči i 'party' wok

Naučite plesati bachatu - sve popularniji, senzualni latinoamerički ples pomalo sličan salsi. Instruktori su plesači koji podučavaju poznate u Showu "Ples sa Zvijezdama" - Helena Janjušević, plesna partnerica Damira Kedže i Marko Mrkić, uz čiju pomoć Viktorija Đonlić Rađa izvodi spektakularne nastupe u showu. Pridružite im se i osvojite slatke poklon pakete. Priključiti se mogu svi, a deset natjecatelja dobit će dva paketa Lino Nutri Balance žitarica različitih okusa, kao i Lino Ladu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz to, danas na Chill&Grillu imate priliku isprobati afrička jela s grilla. Za vas će kuhati David Skoko, kao i Podravkini chefovi Zoran Delić i Mišel Tokić. U kuhanju će se okušati i talentirani pjevači Dino Jelusić i Tara Thaller, a navečer stiže glazbena poslastica - koncert Soulfingersa.

Raspored pratite na Facebooku i službenoj stranici www.chillgrill.hr.

U Chill&Grill pop-up restoranu New Experience danas možete isprobati afričke specijalitete. U ponudi su kobasica Boerewors, kotlet South Africa, Bunny Chow sandwich... Tu je još 12 vrhunskih restorana koji pripremaju jela sa žara. Uz to, svaki dan, sve do petka, možete uživati u Chill zoni koja je kao stvorena za izležavanje, ispijanje koktela i slaganje kulise za Insta story, a najmlađi se mogu upustiti u avanture u Kids zoni s adrenalinskim parkom.

Organizatori festivala su 24sata i gastro.hr.

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani. Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade. Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Zagreb: Drugi dan Chill&Grill festivala na Bundeku

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali. Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad. Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati dijete?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje