Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Svako zanimanje ima svoj idealni jutarnji obrok

Svako zanimanje ima svoj idealni jutarnji obrok
1

Žitarice daju snagu, rajčice trajnu koncentraciju, a jogurt štiti od stresa. Besprijekoran i svjež izgled omogućit će orašasti plodovi i sočna lubenica

VIDEO

Ako ste zbog zanimanja kojim se bavite neprekidno pod stresom, za doručak biste trebali jesti bademe, tvrdi britanska nutricionistkinja Amanda Hamilton.
- Mala količina badema svaki dan zaštitit će srce, što je neizmjerno važno ljudima izloženim stresu. Dodate li bademima jogurt i med, osigurat ćete si energičan početak dan - objašnjava. Iako je već dobro poznato da je doručak najvažniji obrok u danu, pripremate li ga namjenski, tj. prema poslu koji radite, profitirat ćete još i više, ističu stručnjaci.
- Ljudi kojima je za posao najvažnija koncentracija ujutro bi trebali jesti rajčicu, grahorice, tost, sok od grejpa i espresso - kaže A. Hamilton. Grahorice i integralni tost daju energiju, kava u trenutku razbuđuje, sok od grejpa bogat je vitaminom C, a likopen iz rajčice jača zdravlje. Treba li vam visoko energetski doručak, pripremite žitarice s medom, mlijekom, svježim i sušenim voćem.

LUBENICA I SJEMENKE ZA SVJEŽ IZGLED
Ako posao zahtijeva besprijekoran i svjež izgled, idealan doručak su lubenica, orašasti plodovi, sjemenke, kozji sir, integralni kruh i biljni čaj, ističe A. Hamilton.
- Lubenica sprečava zadržavanje vode u tijelu i obiluje antioksidansima za lijepu kožu. Sjemenke su bogate tvarima koje njeguju kosu i nokte, a kozji sir odličan je za zdravlje - navodi.

ŠUMSKO VOĆE, ZOBENA KAŠA I ORASI ZA SNAGU
Megadoza hranjivih tvari i velika količina energije osigurat će trajnu izdržljivost. Odaberite jabuku, miješano šumsko voće, zobenu kašu, orahe i svježi narančin sok.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'