Obavijesti

Lifestyle

Komentari 28

Svaku večer mi netko stenje na stepenicama. Što se događa?

Svaku večer mi netko stenje na stepenicama. Što se događa?

Nekome je palo na pamet pretvoriti moja žuganja s Fejsa u svakodnevne crtice na portalu. Nazvao sam ih 'Bolje da mučim' i uskoro ćemo saznati je li to istina...

VIDEO

U mojoj oronuloj zgradi zidovi su od papira. Čujem sve. Nema nikakve audio privatnosti.

Kad susjed supruzi zabeštima Boga, kao da je opsovao u mom dnevnom boravku. Kad je bivša susjeda ispod nas gađala svog partnera tanjurima, u stanu mi je zvonilo kao na grčkoj fešti. Kad bi susjedu s kata posjetio njen posebni prijatelj, morali smo pojačavati televiziju da ne slušamo koliko se druže.

Jednom, kad smo se tek doselili, pozvali smo ljude na ručak. Sjećam se, jeli smo torteline. Dok smo uljudno mljackali i zveckali viljuškama, u stanu do našeg su se počeli toliko divlje seksati da je cijeli kat odzvanjao. On je tulio kao ranjeni vepar. Udarali su od zid. Negdje u zgradi čulo se uspaničeno lajanje. Nije bilo brzo gotovo. Dan danas ne mogu normalno jesti torteline.

Ne znam što se u međuvremenu dogodilo s tadašnjom susjedom i njenim veprom, ali takvog stenjanja i tuljenja nije bilo godinama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve do sad.

Prije nekoliko dana, oko devet ili deset navečer, moj pas je uzrujano otrčao do vrata i počeo lajati kao luđak. Nisam imao pojma što mu je. Kroz špijunku nisam vidio nikoga. Kat je bio prazan. Ali svejedno, taj glupan je kao navijen urlao na vrata. 

Napokon, skupio sam ovo malo hrabrosti, pritisnuo kvaku i otkrio uzrok manijakalnog laveža. 

Opet imam susjeda stenjača. 

Samo što se ovaj, umjesto na prijateljici ili prijatelju, iživljava na stepenicama. Taj tip svaku večer, ne znam zašto, pumpa sklekove na stubištu između katova. Nije u formi. Stenje, dahće, puše i brunda u bradu. Portun mi zvuči kao kulisa pornića.

Od svih teretana, parkova, sprava i vježbališta po Zagrebu, on je odlučio zlostavljati moje stepenice. Prvo zalaje pas, da mu najavi početak treninga, a onda kreće stenjaža. Svaku večer. Glasno. Znojno. Dugotrajno.

Bilo mi je ugodnije kad je onaj vepar tulio za ručkom.

Više crtica ovog autora pročitajte OVDJE

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'