Obavijesti

Lifestyle

Komentari 91

Sve dobre strane znakova: 5 vrlina po kojima su posebni...

Sve dobre strane znakova: 5 vrlina po kojima su posebni...
1

Svojim istaknutim vrlinama usrećuju ljude oko sebe. Tako će vas Rak pogledom i zagrljajem znati utješiti, a Bik i Lav pokazati kako istinski uživati u životu

VIDEO

Svaki znak zodijaka ima neke prednosti i vrline po kojima je jedinstven. Priželjkujete li više uzbuđenja u životu, birajte Ovna, a ako ste od onih koji uživaju u toplom obiteljskom gnijezdu, potražite Raka. Ništa nije samo crno i bijelo. Tako ni jedan horoskopski znak nije samo negativan i loš, kao što nema onih koji su najbolji u svemu. Sve ima svoje lice i naličje. No ako zodijačke znakove pogledamo s pozitivne strane, uočit ćemo da svaki od njih ima neke osobine po kojima je poseban. Donosimo njihovih pet vrlina.

OVAN

1. hrabrost. Upustit će se u nepoznato sljedeći uzrečicu tko ne riskira, taj ne profitira.
2. pobjednički duh. Nagon prema pobjedi mu je u krvi. Voli se natjecati, a dobru konkurenciju će uvijek toplo pozdraviti.
3. asertivnost. Zavidno samopouzdanje omogućuje mu da jasno izgovara svoje stavove i bori se za svoja prava.
4. poduzetnost. On ne čeka, nema strpljenja za to. Aktivno poduzima sve što je potrebno u ime uspjeha.
5. odlučnost. Jasno mu je što hoće i kako to dobiti, stoga bez većih dvojbi odlučuje o važnim pitanjima.

BIK

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

1. pouzdanost. Na njega se možete osloniti. Kad nešto obeća, to će i ispuniti. Neće vas držati u neizvjesnosti.
2. vrijednost. Bikovi znaju prepoznati vrijednost u stvarima i osobama. Čuvaju i cijene ono što im je bitno.
3. taktilnost. On je velika maza zodijaka, iako to rijetko pokazuje. Potrebni su mu dodiri i zagrljaji.
4. dosljednost. Stoji iza svojih odluka i stavova. Postojan je, ustrajan i ne izdaje lako sam sebe, pa ni druge.
5. hedonizam. Uživa u dobroj hrani, finom vinu, komforu, seksu i svim ovozemaljskim užicima.

BLIZANCI

1. komunikativnost. To je jedna od njegovih vještina dana mu rođenjem. Nema toga što on ne zna zanimljivo ili duhovito ispričati.
2. prilagodljivost. Iznimno se nosi s promjenama, nije isključiv. Prihvatit će različite stavove i mišljenja.
3. informiranost. O svemu znaju ponešto, mnogo toga ih zanima. Rado će čuti i dobar trač, ali i usvajati i korisne informacije.
4. druželjubivost. On ne može sam. Uvijek je okružen prijateljima. Voli dobar provod, putovanja i inteligentne osobe.
5. otvorenost. Što misli, to i priča. Lako pušta neznance u život. Nije mu problem pričati o sebi i svojim slabim stranama.

RAK

1. nježnost. Kad vas pusti blizu svog srca, nježnost će vam pokazati toplim pogledom, zagrljajima, iskrenim riječima.
2. brižnost. Utješit će vas kad vam je teško. Zagrlit će vas kad ste usamljeni. Njegova toplina je bezgranična i duboka.
3. osjećajnost. Goleme su dubine njegove osjećajnosti. Zato i ima oklop kojim ranjivost štiti od izazova i prijetnji.
4. intuitivnost. Rak će naslutiti i ono što nije izgovoreno. Predosjetit će promjene koje mu dolaze ususret. Detektirat će laž.
5. prisutnost. Kad vam je Rak dostupan i uvijek na raspolaganju, znajte da vas voli. Radije će sebi uskratiti, nego vas oštetiti.

LAV

1. srčanost. Kad se za nekoga ili nešto ‘zapali’, ne gubi vrijeme, nego odvažno kreće u akciju i ne odustaje dok to i ne dobije.
2. velikodušnost. Naklonost će vam pokazati poklonima. Rado časti prijatelje, dijeli s drugima ono što ima.
3. entuzijastičnost. Pun je oduševljenja i zanosa. Lako će vas zadiviti svojim vrlinama, ali i biti zadivljen tuđim posebnostima.
4. zabavljački talent. On uživa u večernjim provodima i druženju s prijateljima. Duhovit je i, ako to odluči, nasmijat će vas do suza.
5. seksepil. Ima nešto u tome kako se kreće, kako zrači. Lavovi često imaju onaj neodoljivi faktor X, koji ih izdvaja iz gomile.

DJEVICA

1. organiziranost. Djeluje planski, ne podnosi stihiju i kaos. Njezina organiziranost često je ključna za poslovni uspjeh.
2. pedantnost. U njezinu stanu je svaka stvar na svom mjestu. Voli točnost, važni su joj detalji, uredna je i sve obavlja u zadanom roku.
3. analitičnost. Ima poseban talent da svaku situaciju rastrančira do najsitnijih detalja i potom shvati uzrok onome što se događa.
4. radišnost. Vrlo je marljiva, odgovorna u poslu, rijetko lijena i besposlena. Poslodavci je cijene zbog njezine predanosti radu.
5. temeljitost. Ne podnosi površnost. Ponekad joj za nešto treba više vremena, ali će zato rezultati njezina rada dobiti ocjenu izvrsnosti.

VAGA

1. zavodljivost. Nema većeg šarmera u zodijaku od Vage. Njezin osmijeh, gestikulacija, ‘slučajan’ dodir, naprosto su neodoljivi.
2. ljubaznost. Cijeni skladne odnose s drugima. Za pruženu uslugu zahvalit će vam se znakom pažnje. I pomoći kad može.
3. pravednost. Veliki je borac za pravdu. U ovom znaku ima puno odvjetnika i pravnika. Vagina deviza je – svakom prema zasluzi.
4. estetičnost. Nitko nema tako istančan ukus za ljepotu kao ona. Uvijek je posebno dotjerana, namirisana, a stan besprijekorno uređen.
5. miroljubivost. Vaga je taktična, pazi što govori da vas ne povrijedi. Izbjegava svađe, naginje kompromisu i traži mirna rješenja.

ŠKORPION

1. strastvenost. On nije samo strastven u krevetu, nego u svemu što je u prvoj zoni njegova interesa. Strast je njegovo pogonsko gorivo.
2. karizmatičnost. Nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njegova energija nadahnjuje, motivira, plijeni pažnju. Teško mu je reći ‘ne’.
3. snaga. Njegovi unutarnji resursi energije i izdržljivosti su golemi. Sposoban je izdržati najveće napore. Što je rizik veći, njemu je zanimljivije.
4. intenzivnost. Kod njega nema zlatne sredine. Ili je ili nije. Osjećaji su mu intenzivni, ne može ih kontrolirati.
5. detektivski um. Ništa njemu ne može promaći. Izvrstan je u istraživanju onoga što leži ispod površine, što je skriveno ili potisnuto.

STRIJELAC

1. istinoljubivost. Što mu je na umu, to je i na drumu. On govori što misli, ne podnosi laži, zakulisne igre i tajne.
2. pustolovnost. Voli putovati, odlaziti na mjesta na kojima nikad prije nije bio, upuštati se u situacije koje su pune uzbuđenja i rizika.
3. neovisnost. Cijeni svoju slobodu, ali je pruža i drugima. Ne voli ovisiti ni o kome, biti dužan. Živim i puštam druge da žive, njegova je omiljena uzrečica.
4. istraživački duh. Puno ulaže u svoje znanje i obrazovanje. Pomno istražuje teme od posebnog interesa. Čita, školuje se, surfa internetom...
5. optimizam. Lako ga je voljeti jer je usmjeren na pozitivnu stranu života. Vidjet će ono dobro u svemu i okrenut će leđa negativnim ljudima.

JARAC

1. odgovornost. Ono što preuzme na sebe, to će i obaviti. Svojim djelima ulijeva osjećaj sigurnosti i pouzdanosti.
2. ambicioznost. Posao i karijera područja su njegova dokazivanja i tu uglavnom stremi najvišim pozicijama. Uspinje s polako, ali sigurno.
3. ozbiljnost. Puno toga shvaća ozbiljno, nema vremena za površne razgovore i nebitne stvari. Zna svoje prioritete i posvećen im je u potpunosti.
4. liderstvo. Rođen je za vodeće uloge. On je glava obitelji, ali i direktor, menadžer, voditelj. Zna organizirati i delegirati posao.
5. posvećenost. Kad je nešto u fokusu njegova interesa, potpuno se posvećuje toj priči. Cilj je planove provesti u djelo.

VODENJAK

1. slobodoljubivost. Ne da se vezati, ograničiti, sputati. Rado krši pravila i životni mu je cilj biti slobodan u svakom pogledu.
2. idealizam. Njegov svijet ideja nešto je najdragocjenije što posjeduje. Vjeruje da je sve moguće i dokazat će da je tome tako.
3. timski igrač. Rado se povezuje s ljudima s kojima dijeli sličan svjetonazor i interese. Voli biti prvi među jednakima.
4. originalnost. Sve što čini, čini na svoj način i pritom ne mari što drugi misle o tome. Napredno razmišlja, pliva protiv struje.
5. snaga uma. Ima vrlo jake stavove koje ne mijenja lako. Uvjeren je u svoju istinu i bori se za nju. Slijedi svoje ideje i ostvaruje svoje snove.

RIBE

1. suosjećajnost. Trebate li rame za plakanje, obratite se Ribi. Neće vam dijeliti savjete, slušat će vas i biti uz vas.
2. kreativnost. Vrlo je maštovita, nadarena za umjetnost, ni iz čega će stvoriti nešto, pronaći neobična rješenja za obične probleme.
3. dobrota. Ima dobro srce. Pomoći će slabima i nemoćnima. Nema u njoj zle namjere. U ljudima vidi ono najbolje.
4. požrtvovnost. Bitna joj je dobrobit onih koje vole. Odreći će se vlastitih interesa da bi drugome pružila podršku.
5. romantičnost. Nitko budan ne sanja tako romantične snove. Sanja o idealnoj ljubavi u kojoj je voljen i voli, odavde do vječnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise