Obavijesti

Lifestyle

Komentari 21

U samo šest mjeseci došao sam sa 116 kg na 85 kg

U samo šest mjeseci došao sam sa 116 kg na 85 kg
4

Edon Ademi ima 24 godine i član je 'Mršavimo zajedno kluba'. U šest mjeseci koliko je član kluba uspio je izgubiti čak 31 kilogram i potpuno promijeniti životne navike

VIDEO

Edon (24) je u samo šest mjeseci, koliko je član kluba Mršavimo zajedno, uspio skinuti 31 kilogram. Svaka dijeta koju je prije isprobao bila je neuspješna. S obzirom na to da je klub Mršavimo zajedno prvi web servis u Hrvatskoj koji nudi korisnicima stručan, kontoliran i personaliziran pristup mršavljenje te što su jelovnici, treninzi i savjeti koje klub nudi prilagođeni korisniku odlučio je probati i učlaniti se. 

"Program je bio pun pogodak jer mogu vježbati kod kuće"

"Veliki sam ljubitelj slatkog i to se vjerojatno nikada neće promijeniti. Također, prije sam volio i brzu hranu, ali to sam uspio izbaciti iz svog jelovnika. Moji problemi s kilogramima započeli su još u osnovnoj školi, točnije u 5. razredu. Uvijek sam bio najviši i najširi, što se nije promijenilo niti u srednjoj školi. Problemi s prekomjernom težinom počeli su utjecati na mene i moj odnos prema drugima. Situacija se nastavila i odlaskom na fakultet pa sve do prije šest mjeseci, kada sam jednostavno morao stati, pogledati se i odlučiti da tako više ne može.

Nakon mnogobrojnih neuspjelih pokušaja gubljenja kilograma raznim dijetama i shakeovima, preko interneta sam saznao za 'Mršavimo zajedno klub' uz koji sam odlučio pokušati mršavjeti pošto nisam imao što izgubiti. U cijeli program nisam ušao pretjerano optimistično jer mi raniji neuspjeli pokušaji to jednostavno nisu dopuštali. Kod Kluba mi se svidjelo to što stavlja naglasak na zdrav način života, a ne samo na gubitak kilograma. Također me privuklo to što su vježbe neizostavni dio programa, što do sada u svim mojim dijetama ili pokušajima nije bio slučaj.", kaže Edoni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Nije prošao niti jedan dan da se nisam ulogirao u Klub koji mi je u tom periodu postao gotovo 'homepage'. Od treninga i jelovnika do savjeta stručnjaka, sve sam proučio i bacio se na posao. Jednom tjedno bilježio sam svoje nove mjere i s užitkom pratio napredak."

S 24 godine preokrenuo je svoj život te sa 116 kg došao na 85, svakodnevno vježbao, pazio što jede i bilježio savjete stručnjaka. Stranica Kluba mrsavimozajedno.hr postala mu je gotovo 'homepage', a jednom tjedno bilježio je svoje rezultate.

"Pridržavanje vrhunskih jelovnika te treninga koji su prilagođeni svakome nije prošlo bez rezultata. Kako nisam veliki ljubitelj teretana, vježbe koje su ponuđene za izvođenje kod kuće za mene su bile 'pun pogodak'. Kada sam jednom krenuo vježbati, nisam želio odustati" - rekao je Ademi.

Dodaje kako su najvažniji faktor u mršavljenju volja i upornost, no ništa ne bi bilo moguće bez vježbanja za koje smatra da je i važnije od same prehrane. Svima koji žele smršaviti preporučuje pomoć stručnjaka u klubu Mršavimo zajedno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku