Lifestyle

Komentari 21

Sve je na snimci: 'Pozlilo mi je na vlastitom vjenčanju, a onda mi se dogodilo nešto još gore'

Sve je na snimci: 'Pozlilo mi je na vlastitom vjenčanju, a onda mi se dogodilo nešto još gore'

U nekoliko sekundi stvari su se pogoršale. Počela sam se osjećati loše i pokušavala sam dati znak svojem zaručniku. Trudio se shvatiti što mu signaliziram, no pomislio je da se šalim, prisjetila se

Vjenčanje je počelo savršeno. Stajala je pred svojim zaručnikom u dugoj bijeloj haljini koju je pomno birala. Frizura je bila savršena, šminka fina, nenametljivo glamurozna. Osmjeh joj je bio na licu dok je za ruke držala ljubav svojeg života spremna pred 'župnikom' postati njegova supruga.

 

Žena, koja se na TikToku predstavlja kao @hollinator1424, u videu je opisala ono što je uslijedilo, a nije bilo dio plana. Pomalo blaženi osmjeh nestao joj je s lica, a nadvila se neka strepnja.

- U nekoliko sekundi stvari su se pogoršale. Počela sam se osjećati loše i pokušavala sam dati znak svojem zaručniku. Trudio se shvatiti što mu signaliziran, no pomislio je da se šalim - prisjetila se.

'Župnik' je držao govor kad je problijedila i malaksala je u mladoženjine ruke. Malo se ljuljuškala, odmaknula od njega i krenula povraćati. Ali, tragediji tu nije bio kraj.

- Nećak mi se pokakao na haljinu - dodala je pa ispričala zašto joj je pozlilo.

- Bila sam jako dehidrirana i nisam ništa jela taj dan. Vjenčali smo se na Floridi, a dan je bio zbilja vruć i vlažan - rekla je.

Pogledajte dužu varijantu njezinog videa, gdje se vidi 'krivac' za kakicu na haljini:

Napomenula je kako i inače pati od niskog tlaka te nedostatka željeza u krvi. Zna se, kaže, ponekad onesvijestiti pa to sve u njoj stvara osjećaj nesigurnosti.

I taman kad su se ljudi udubili u njezinu priču, priznala je kako se to što gledaju u videu nije dogodilo na službenom vjenčanju, već improviziranom 'kršćanskom'. Ranije tog dana obavili su službeno vjenčanje u općini. Kasnije je uslijedila zabava u obližnjoj vinariji.

Dok su čekali da hrana stigne, mladenci su prošetali dvorištem i odlučili kako je to pravo mjesto za 'malu kršćansku ceremoniju'.

-  Tada se dogodilo sve to s početka priče - rekla je, a prenosi The Sun.

Tu objašnjava kako i zašto je osjetila slabost:

Najčitaniji članci