Obavijesti

Lifestyle

Sve (ljetne) prednosti prirodne kozmetike

Sve (ljetne) prednosti prirodne kozmetike
4

Prirodna kozmetika, kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj, sve više je prepoznata kao jedna od najboljih opcija za sve one čija koža zahtijeva posebnu zaštitu

VIDEO

Diljem svijeta sve više žena preferira kupovati ili kupuje kozmetičke proizvode na prirodnoj bazi. Jedan od razloga je svakako to što se kupnjom prirodne kozmetike pruža podrška proizvođačima koji u procesu proizvodnje proizvoda vode računa o bioraznolikosti i što manjem utjecaju na okoliš. 

Važnu ulogu u odabiru proizvoda prirodne kozmetike svakako igra i činjenica da ne sadrže sintetička bojila, mirise niti konzervanse, da su sastojci na deklaraciji lako razumljivi i da ih je danas moguće kupiti po pristupačnim cijenama u 60 gradova u Hrvatskoj.

Alverde - dvadeset osam godina tradicije i znanja

Jeste li znali da je dm-ova marka alverde utemeljena 1989. kao prva njemačka trgovačka marka prirodne kozmetike? O njenoj kvaliteti svjedoče nagrada NAWI za ekološki održivo gospodarenje i priznanje Green Brand Germany. Uz to, alverde nosi oznaku NaTrue što znači da udovoljava strogim ekološkim kriterijima proizvodnje.


Idealan proizvod za vruće ljetne dane je alverde gel za tuširanje liči&lubenica koji, inspiriran najboljim iz prirode, osigurava svježinu azijske trešnje i lubenice. Kako je dio alverde obitelji ne sadrži sastojke na bazi mineralnih ulja, kao ni sintetičke mirise, bojila i konzervanse.

Dodatno, ali ne i manje važno, u sezoni otvorenih cipela i majica bez rukava, u prirodnu pomoć priskaču alverde krema za smanjenje grube kože stopala te Olival deo krema Sensitive rose koja, zahvaljujući kristalnim mikro česticama sprječava znojenje i djeluje antiseptički. 


dm-ova bogata ponuda prirodne kozmetike uključuje brojne proizvode hrvatskih proizvođača kao što je melem od mrkve Male od lavande koji je bogat beta karotenom idealan je za ubrzano tamnjenje i zaštitu od UV zraka. 


Još više o proizvodima prirodne kozmetike koje možete naći na policama svog dm-a saznajte na dm-ovoj internetskoj stranici. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu
ZA MIR I BLAGOSTANJE

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu

Prema tradicionalnom vjerovanju drvce treba biti veće od najviše osobe u obitelji i postavljeno u središte doma, a svijeće na blagdanskom stolu pročistit će energiju

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad
NEUGODNA PRIZNANJA

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad

Božić je vrijeme darivanja. Sve nas muči ista misao - što pokloniti najmilijima. Bitna je namjera, a ionako što god poklonili, ne možete biti gori od nekih od ovih Twitteraša...
Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Za blistavu kožu na dugo očekivanom tulumu pomoći će spavanje na dodatnom jastuku koje sprečava zadržavanje tekućine oko očiju