Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
56 komentara

Sve o urocima i kako ih skinuti otkrijte u novom broju Astrala

Kako s brojevima uskladiti svoje ime i prezime, kako se zaštititi od uroka uz urokljivo oko za privlačenje pozitivne energije na dar pronađite u novom Astralu

24sata
Foto: 24sata
56 komentara

Kad ljudima život krene nizbrdo a sigurni su da to nisu zaslužili i da zlo predugo traje, mnogi od njih posumnjaju u zle namjere drugih ljudi - uroke i crnu magiju. Upravo zato Astral čitateljima razotkriva baš sve o urocima: kada i kako su nastali, kako ih prepoznati i skinuti, kako na njih gleda Katolička crkva, Istočne religije, narodna predaja i običaji, a u velikom specijalu o urocima ćete pronaći i zanimljive intervjue s mnogim našim ljudima od vjere ali i najpoznatijim alternativcima. 

Osim toga samo Astral sve vjerne čitatelje daruje modrim urokljivim okom koje od davnina služi za privlačenje pozitivne energije i kao zaštita od zla, ali i kao simpatičan modni dodatak. Čitatelje će sigurno oduševiti i velika tema o numerologiji koja otkriva kako uskladiti slova imena i prezimena s brojevima te tako izbjeći sve velike drame i nesreće. 

Iz tablica ćete moći izračunati koji broj određuje ili će određivati svaku godinu vašeg života, ali i koje je idealno ime za vašu bebu. U najboljem astrološkom mjesečniku donosimo i veliki astroprofil Bika te najveću astroprognozu za sve znakove Zodijaka za svibanj. Astral donosi i veliku temu o višim i nižim tipovima Zodijaka iz koje ćete moći saznati što ste najbolje ili najlošije preuzeli od svojeg znaka. 

Za one koje muče promjene vremena, Astral im pomaže pričom o meteoropatiji te daje prirodne recepte i savjete koji mogu spriječiti ili barem ublažiti osjetljivost na južinu, naglu promjenu temperature ili pretjeranu vlagu. Budući da je vrijeme alergija, Astral otkriva najbolje prirodne recepte koji sprečavaju dosadno šmrckanje i suzenje očiju, ali i daje peludni kalendar koji kroz svaki mjesec daje pregled najopasnijih alergena. 

24sata

Urokljivo oko na dar

Oni koji se žele opustiti i odagnati stres ili ukočenost iz svog života, uživat će u velikom vodiču kroz sve tehnike masaže, od nogu, leđa do ruku i vrata, a koje možete i sami koristiti. Tu je još i zanimljiva priča o astralnim putovanjima koja su mnogima promijenila perspektivu i viziju života, u ovom broju donosimo i malu školu astrologije koja objašnjava sve o astrološkim kućama te natalne karte čitatelja. Naravno tu su i Mevludinovi odgovori. 

Novi broj Astrala pronađite od danas na kioscima po cijeni od 14, 99 kn.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message