Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Sve tajne nevidljive šminke za neodoljiv dnevni izgled

Sve tajne nevidljive šminke za neodoljiv dnevni  izgled
1

Porculanski ten zvijezde mogu zahvaliti mudrom odabiru podloge, koja će popuniti male bore, hidratizirati i matirati lice, a puder će trajati dulje

VIDEO

Žena je najljepša ako izgleda prirodno, no za to treba puno šminke, govorio bi Calvin Klein. Kako biste postigli prirodan izgled, podloga, puder i korektor moraju biti u skladu s prirodnom nijansom tena. Savršeni korektor za podočnjake, mrljice na koži i akne mora biti nijansu svjetliji od podloge. Nakon što se nanese tapkanjem, “stopite ga” s ostatkom lica mekanom spužvicom za puder. Porculanski ten zvijezde mogu zahvaliti mudrom odabiru podloge, koja će popuniti male bore, hidratizirati i matirati lice, a puder će trajati dulje. Previše pudera vizualno dodaje godine, a upotrebljava li se s podlogom, najbolje ga je nanijeti samo na T-zonu jer će spriječiti masno presijavanje. Nanosite li puder četkicom ili prstima, čelo prekrijte vodoravnim pokretima, obraze prema gore i u stranu, a kožu nosa i brade ujednačite nježnim pokretima prema dolje. Vlažnu ili suhu spužvicu uvijek vucite od sredine lica prema rubovima.

Preslika li se maskara na gornji kapak, umočite štapić za čišćenje uha u malo tekućeg pudera i nježno utapkajte. Za završni dodir nanesite malo bijelog sjenila duž nosa, na bradu i na unutarnje kutove kapaka. Sasvim malo je dovoljno da vrati zdravi sjaj licu.

Dok nanosite puder na lice, dodajte malo i na kapke - poslužit će kao odlična podloga za sjenilo. Kako biste spriječili efekt maskirnih boja ili neujednačeni ten, šminkajte se na prozoru - prirodno svjetlo “ne laže” o pogreškama pri nanošenju.

Za prirodan izgled umjesto olovkom obrve se mogu istaknuti sjenilom za oči. Kako biste dobili lijepo oblikovani luk, češljić za obrve (ili potrošenu četkicu za maskaru) poprskajte s malo laka za kosu i počešljajte obrve prema gore.

Tri nijanse iste boje sjenila za oči odličan su alat za isticanje očiju na prirodan način. Najtamnijim sjenilom istaknite dio gornjega kapka uz rub trepavica, nešto svjetlijom nijansom našminkajte kapak, a najsvjetlije sjenilo stavite ispod obrva.

Nasmiješite se i nanesite rumenilo od jagodica prema ušima - ne više od linije očiju niti niže od linije usana. Zlatne i ružičaste nijanse djeluju prirodnije od koraljnih i crvenih, a pretjerate li s rumenilom, ublažite intenzitet puderom lagane teksture.

Prethodno uvijene trepavice nakon nanošenja maskare djeluju urednije, ljepše i punije. Plavušama najprirodnije stoje smeđe nijanse, a želite li dobiti originalnu boju, pomiješajte crnu i tamnoplavu ili ljubičastu. Tako će boja dobiti zanimljiv podton.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje