Obavijesti

Lifestyle

Komentari 24

'Moja svjekrva nas želi rastaviti i traži slike sa sinovog vjenčanja - bez mene'

Video isječcima na Tik Tok u kojima ponekad sudjeluje i njen suprug Sean, Shelby Lynn opisuje kako joj svekrva od dana vjenčanja pomalo zagorčava život i želi ih rastaviti

VIDEO

Shelby Lynn, koja na TikToku objavljuje pod korisničkim imenom 'iamalilstitious', na svom profilu objavila je sve detalje iz odnosa njenog supruga Seana i njegove mame, svekrve za koju tvrdi da je učinila sve što može da ju istisne iz sinova života. Dosad je snimila  na desetke videozapisa u kojima navodi loše ponašanje svoje svekrve.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Svekrva nas pokušava razdvojiti'

Pokretanje videa...

svekrva iz pakla 01:19

POGLEDAJTE VIDEO: Evo čime je jedna mladenka pogodila svekrvu 'u živac'

Pokretanje videa...

Svađa mladenke i svekrve 00:54

Prije njihovog vjenčanja nije bilo većih trzavica, kaže Shelby. Imala je funkcionalan odnos sa Seanovom stranom u obitelji, no stvari su se potpuno promijenile kad su razmijenili zavjete na vjenčanju.

- Moja je svekrva rekla je da sam je na vjenčanju tretirala kao smeće. Vidjela sam je u hotelu, no kasnili smo na fotografiranje, pa sam joj se samo nasmiješila, nismo razgovarale. No, postoje fotografije s vjenčanja na kojima se kasnije grlimo  - pojašnjava Shelby kada  su krenuli problemi. 

- Pitala sam ju kakva su bila njena očekivanja prije vjenčanja, a ona je rekla da je to moj i suprugov dan. Ali nakon vjenčanja, postala je neizdrživa i tako je veza među nama počela propadati - priča snaha. Očito je, dodaje, očekivala da se prema njoj ponašaju kao prema članici kraljevske obitelji, iako je to bio njihov dan. Štoviše, mama je tražila od fotografa fotografije s njihovog vjenčanja, ali samo one na kojima nema Shelby. 

Dodaje kako je njezin suprug Sean u potpunosti stao na njezinu stranu, pa čak i sudjeluje u video zapisima kojima njegovoj obitelji i svima koje to zanima žele pokazati koliko im je dobro zajedno. 

U jednom video-prilogu Shelby je pokazala tekst na ekranu, za koji tvrdi da je mamin e-mail sa 1540 riječi pod naslovom 'pritužbe', u kojem navodi Shelbyina 'nedjela'.  

- U tom pismu piše: 'Vi ste za nas mrtvi, ne želimo više kontaktirati', no otad me kontaktirala više puta - priča Shelby. Nekoliko mjeseci nakon toga ona je snimila video o lošim potezima svekrve .

- Njihov odgovor na to bio je da svekrva, svekar i snahe odu do mjesta na Sveučilištu na kojem pripremam doktorat i tamo kažu da nisam dobra studentica te da ih maltretiram putem Interneta, točnije TikToka, što je bila kap koja je prelila čašu - kaže Shelby. Srećom, sveučilište je stalo na njenu stranu i nije poduzelo nikakve mjere protiv nje, dodaje.

 - Ulaskom u Seanov život ja sam potpuno promijenila njezinu sposobnost upravljanja i manipulacije njegovim  životom, pa valjda misli da sam joj ga ukrala - kaže Shelby te dodaje kako ju suprug u potpunosti podržava u objavama na Tik Toku.

Dodaje kako njegova obitelj mora prihvatiti da mu je ona supruga i obitelj koju je izabrao, za razliku od njih koje nije mogao birati. 

- Ne pokušavam zamijeniti njegovu mamu, ja sam mu supruga - poručuje te dodaje kako sada ne kontaktiraju s muževom obitelji, no ako on odluči obnoviti kontakte, ona će ga u tome podržati, iako sama više nikad, vjerojatno, neće poželjeti biti u vezi s njima, donosi The Sun. 

POGLEDAJTE ČETVRTU EPIZODU 'FIRME' I KOMENTIRAJTE JER MOŽETE OSVOJITI VRIJEDNE NAGRADE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje