Obavijesti

Lifestyle

Komentari 77

Ženu izluđuje svekrva: Dolazi mi oko 8 ujutro, a ako su vrata zaključana kuca po prozorima

Ženu izluđuje svekrva: Dolazi mi oko 8 ujutro, a ako su vrata zaključana kuca po prozorima

Iako je njezin suprug zamolio svoju mamu da unaprijed nazove ili pošalje poruku, ona to i dalje ne radi, jer ne vidi razloga za to, obrazlažući da 'ne treba pitati da dođe jer je ona njegova mama'

VIDEO

Dolazak obitelji i prijatelja nenajavljeno može biti lijepo iznenađenje, ali prva stvar u jutarnjim satima u tjednu možda i nije najidealnije vrijeme za nenajavljeni posjet (čak ni najavljeni).

POGLEDAJTE VIDEO: Šest generacija žena

Pokretanje videa...

Velika obitelj VIDEO

Jedna introvertirana žena ne zna što učiniti sa svojom svekrvom koja stalno dolazi bez najave, neposredno prije nego što njezin muž ode na posao.

Objašnjavajući svoju nevolju na Mumsnetu, samoprozvana 'privatna osoba' tvrdi da njezina svekrva ima tendenciju doći u njihovu kuću oko 8 i 15 ujutro, samo 15 minuta prije nego što njezin suprug krene na posao.

Najgore svekrve po Zodijaku: Vesele se vašim svađama, a neke su zločeste zbog ljubomore
Najgore svekrve po Zodijaku: Vesele se vašim svađama, a neke su zločeste zbog ljubomore

Kako je naglasila članovima foruma, nikako ne voli nenajavljene goste ni posjetitelje bilo koje vrste. Stoga se bori prilagoditi se načinu na koji se roditelji njezinog muža (koji žive u istom susjedstvu) ponašaju, što uključuje stalne nenajavljene jutarnje posjete. 

Objašnjava da ne voli kad joj tako netko dođe jer joj 'treba malo vremena da se mentalno pripremi za bilo kakve duže posjete ili druženja'.

Iako je njezin suprug zamolio svoju mamu da unaprijed nazove ili pošalje poruku, ona to i dalje ne radi, jer ne vidi razloga za to, obrazlažući da 'ne treba pitati da dođe jer je ona njegova mama' piše britanski Mirror

Kada pošalje poruku, nikada ne pita je li dobro vrijeme za posjet, već ih samo upozori da je već u autu i kod njih za par minuta. 

Par je čak morao postaviti i velika bočna vrata na puteljku oko kuće jer žena ima običaj da u slučaju da joj ne otvore prednja vrata da obiđe kuću i kuca im prozore dnevnog boravka dok joj ne otvore. 

Prisjećajući se jednog posebno neugodnog incidenta, frustrirana snaha je napisala na Mumsnetu: 'Prošlog ljeta smo imali goste koje nismo dugo vidjeli, a ona se samo pojavila, obišla kuću, ušla na stražnja vrata i pustila se unutra i pridružila nam se u boravku. Sjedila je tamo sve dok joj muž nije dao naslutiti da je vrijeme da ode.'

Javio se punici tijekom seksa: 'Čula je stvari koje nije trebala'
Javio se punici tijekom seksa: 'Čula je stvari koje nije trebala'

- Mislim da je to jako nametljivo, nepristojno i društveno nekulturno, ali čini se da ju to uopće ne dira - napisala je.

Neimenovana žena, koja je napisala objavu pod nadimkom katrizia127, kaže da joj to ne bi toliko smetalo da razgovor nije tako jednostran u kojem njezina svekrva brblja o ljudima koje ona ne poznaje, nikad ju ništa ne pita - ni kako si, niti što ima novog, ništa. 

Sada se pita je li nerazumna što ne želi da joj svekrva navraća kad god joj se svidi. Međutim, mnogi korisnici Mumsneta su ju u potpunosti razumjeli i složili se s njom o postavljanju granica u ovim odnosima.

Grown up daughter and elderly mother having difference of opinion

- Samo budi iskrena. Kad sljedeći put dođe, reci joj otvoreno da uživaš biti sama i da ti ne odgovara njezino stalno društvo. Reci joj da će je tvoj muž nazvati kad dođe doma s posla i dogovoriti vrijeme kada se obitelj može okupiti - savjetovala joj je jedna žena.

- Možda će reagirati kao da si ti nepristojna, ali sve dok si smirena i lijepo joj objasniš u čemu je problem, za ništa što se kasnije dogodi nisi kriva. Problem je u tome što je to njoj postala navika i njezina reakcija može biti burna, ali nemoj odustati! - napisao je još jedna član foruma.

- Obožavam svoju mamu, viđam je nekoliko puta tjedno, volimo se družiti i prilično sam ekstrovertna - ali ovo što ona radi nikao ne bih podnijela. Da, mi smo obitelj i volimo provoditi vrijeme zajedno, ali nitko od nas se nikad nikome ne pojavljuje bez najave, to je potpuno neprihvatljivo ponašanje - napisala je još jedna članica. 

Kako je kod vas doma? Evo u kojim zemljama će vas nahraniti kao gosta, a gdje ćete 'postiti'
Kako je kod vas doma? Evo u kojim zemljama će vas nahraniti kao gosta, a gdje ćete 'postiti'

- Previše si joj dopustila. Gle, nju nije briga što je tebi neugodno i vjerojatno koristi činjenicu da si prepristojna da ju izbaciš van ili uopće ne otvoriš vrata - napisala je članica Mumsneta.

- Vaš muž se mora pozabaviti sa svojom mamom i ne povlačiti se dok ona ne promijeni svoje ponašanje. Ako to ne uspije, ozbiljno bih razmislila o preseljenju - napisala je još jedna članica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'