Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Tajne slavnih zvijezda za nezaboravan prvi izlazak

Tajne slavnih zvijezda  za nezaboravan prvi izlazak
1

U preglasnom klubu nemoguće je opustiti se. Zato je glumica Jessica Alba na prvi spoj s mužem Cashom Warrenom otišla biciklom u vožnju prirodom.

VIDEO

Prva dama Amerike dugo je odolijevala čarima mladog Baracka jer ga je smatrala štreberom. No kad je napokon pristala na spoj, oborio ju je s nogu:
- Najprije me odveo u Art Institut u Chicagu i fascinirao znanjem o umjetnosti, a nakon toga otišli smo na ručak u restoran gdje su svirali jazz. U šetnji me nasmijavao do suza i oduševio opuštenim razgovorima i pićem na 99. katu - ispričala je Michelle, koja je, za razliku od Heidi Klum, bila pristojna na prvom spoju. Gospođa Klum priznaje da na prvom spoju sa Sealom nije bila anđeo:
- Bili smo na sjajnoj večeri, ali ne mogu otkriti što smo točno radili jer je previše detalja koji bi se morali cenzurirati - otkriva slavni Victorijin anđeo.

Čedni razgovori bude maštu
Ako ti je stalo do muškarca, nemoj mu sve odmah dati, moto je Paris Hilton, koja je na prvom spoju s Dougom Reinhardtom odoljela i nije ga poljubila. Tvrdi da “čedno” ponašanje mami znatiželju.

Hamburger ne vodi do srca
Reggie Bush nije odmah osvojio srce Kim Kardashian. Odveo ju je na večeru u jeftini restoran brze hrane i autopraonicu. Bio je tih i rezerviran, pa je Kim pomislila kako se ne trudi.

J. Alba zavela je muža biciklom
U uštogljenom restoranu ili preglasnom klubu nemoguće je opustiti se. Zato je glumica Jessica Alba na prvi spoj s mužem Cashom Warrenom otišla biciklom u vožnju prirodom.

Zakopčani bolje prolaze
Sportska trenirka ili dekolte do pupka i visoke potpetice nisu na popisu odjeće koja dobro prolazi na spoju. Odaberite udobnu odjeću u kojoj ne morate razmišljati hoće li nešto ispasti.

O bivšima ništa ili samo dobro
Odmjeravanje drugih žena ili muškaraca na prvom (ali i drugom, trećem...) spoju strogo je zabranjeno, kao i ogovaranje bivših partnera. Pikantne detalje o propalim vezama prešutite.

Važan poučak o krivim temama
Teške teme, razgovori o politici ili vjeri mogu dovesti na tanak led - kao i loš smisao za humor. Pretjerate li, partner bi mogao zaključiti kako ste problematični, što nije pozitivno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku