Obavijesti

Lifestyle

Komentari 112

Jedan prst otkriva oblik penisa - a ženini kapci izgled vagine

Jedan prst otkriva oblik penisa - a ženini kapci izgled vagine
1

Gledajući lice i prste možete odrediti veličinu penisa i vagine. Na licu se, tvrdi se, puno više toga može otkriti o ženonoj vagini, pri čemu se točnost tvrdnji, navodno, kreće oko 90 posto

VIDEO

Pogledajte lice i prste i sve će vam biti jasno Prema taoističkoj filozofiji, ako poznajete analizu lica, možete otkriti ukupne sposobnosti osobe. Štoviše, gledajući lice i prste možete odrediti veličinu penisa i vagine. Na licu se, tvrdi se, puno više toga može otkriti o ženonoj vagini, pri čemu se točnost tvrdnji, navodno, kreće oko 90 posto.

Evo nekih pravila:

Za žene

  • 1. Muškarac s dugim nosom i dugim prstima imat će dugi penis.
  • 2. Ako su muškarčevi prsti kratki, imat će kratak penis.
  • 3. Ako je nos dug, a prsti kratki ili obrnuto, penis će biti srednje dužine.
  • 4. Ako je vrh muškarčeva nosa debeo, penis će biti debeo.
  • 5. Palac je oblikovan poput penisa. Ako je oblikovan poput gljive, penis će imati široku glavu i usko tijelo. Takvi se, tvrdi se, najviše sviđaju ženama.
  • 6. Ako muškarac ima debele i široke usne, imat će veliki penis.
Fotolia

Za muškarce

  • 1. Ako žena ima mala usta i kratke prste, imat će kratku vaginu.
  • 2. Ako žena ima velike, debele usne, njezina će vagina biti velika i debela.
  • 3. Ako žena ima duboko usađene oči i vagina će joj biti doboka.
  • 4. Žena s tankim kapcima također će imati duboku vaginu.
  • 5. Ako su ženini kapci debeli i mesnati, vagina će biti kratka.
  • 6. Ako žena ima izbočene oči, vagina će joj biti kraća.
  • 7. Kratkovidna žena će imati duboku vaginu.
  • 8. Ako žena ima velike, vodenaste oči, imat će veliku i vodenastu vaginu. Osim toga, čim veće oči, veća vagina.
  • 9. Žena s velikim ustima i tankim ustima, imat će usku (malu) i dugačku (duboku) vaginu.
  • 10. Naškubljene, izbočene usne, ili izbočena koštana struktura, ukazuju na elastičnu vaginu. Ona može biti velika ili mala, ali bit će vlažna, topla i meka. Ona vibrira, pa je taoisti nazivaju „vagina koja govori“ – tvrdi se da je to tip vagine koju muškarci najviše vole.
  • 11. Tvrda žena, bez emocija (koja nikad ne plače), imat će tvrdu i suhu vaginu.
  • 12. Uski obrazi i uska čeljust kriju malu, iskrivljenu vaginu. Ako je samo malo iskrivljena, neće biti problema, no ako je u pitanju jaka zakrivljenost, najbolji je partner s dugim i tankim penisom.
  • 13. Usko čelo i plosnati nos kod žene skrivaju kratku i široku vaginu.
  • 14. Ako žena ima jako izbočene jabučice, imat će jaku spolnu želju i veoma duboku vaginu. Smatra se da je to poželjno, jer ta žena može iscrpiti partnera.
  • 15. Ako žena ima jamicu na obrazu, vjerojatno ima vrlo kratku vaginu, s dva prstena.

Općenito

Linije u kutu oka ukazuju da osoba ima jake seksualne sklonosti. I duboke linije pored usta ukazuju na jaku seksualnu želju. Osoba s dugom, snažnom bradom također ima jaku želju.

S godinama rastu i mijenjaju kut

Oblik i veličina penisa određeni su kod rođenja, no mogu se mijenjati, odnosno penis nastavlja rasti i kada čovjek dosegne odraslu dob i raste sve do srmti, u duljinu i širinu. Jedna od stvari koje tome pomažu su stiskanje i otresanje kod mokrenja, tvrdi se u taoističkim tekstovima.

Za snažnu erekciju potrebne su četiri vrste energije: energija krvi, mišićna, živčana i koštana energija. Bilo koja smetnja vezana uz mišiće, živčana ili mentalna blokada, ili bolovi u kostima i artritis, mogu izazvati probleme s erekcijom. Dok medicina kao jedini uzrok nemogućnosti da se postigne erekcija vidi proširenje krvnih žila u penisu, u taoizmu se smatra da to može biti poremećaj jedne ili više spomenutih energija.

Thinkstock

Znanstvena istraživanja kažu da se kut erekcije može promijeniti i sa dobi te da se na temelju tog kuta može odrediti biološko i fizičko zdravlje muškarca. Kut erekcije ćete najlakše izmjeriti ako usporedite penis u erekciji s dlanom raširenih prstiju koji ste postavili pored njega, pri čemu palac označava kut od 45 stupnjeva, a mali prst kut od 135 stupnjeva.

Smatra se da će muškarac do 20 godina penisom lako dosegnuti kut pod kojim mu stoji palac, onaj u 20-ima izravnat će se s kažiprstom, pod kutem od 60 stupnjeva, onaj u 30-ima sa sa srednjakom, na oko 90 stupnjeva. Muškarac u 40-ima može računati na to da kut erekcije izjednačava s kutem po kojim je prstenjak (oko 105 stupnjeva), a oni iznad 50 s malim prstom, pod kutem od 135 stupnjeva. To, naravno, ne treba gledati doslovno, već kao pokazatelj vaše biološke dobi i zdravstvenog stanja.

Ukratko, i muškarac u dvadesetima može pasti na 90 stupnjeva, jednako kao što 60-godišnjak može biti na vitalnih 90 stupnjeva. Što su zdravije spolne žlijezde, kut erekcije je manji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'